Neler Yeni

Online oyun önerisi.

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Selamlar. Bir süredir oyun arayışındayım. Şöyle güzel, bildiğiniz gerçekçi grafikli 5v5, Battle Royale ya da içinde bir çok oyun modu bulunduran oyunlar önerirseniz sevinirim.
Pubg, Fortnite, Cs, Apex, Valo, Bf, R6, Warzone, Halo İnfinite dışında arıyorum bunları oynadım. Çok pahalı olmadığı sürece paralı da olabilir 100 150 civarı.

Selamlar. Bir süredir oyun arayışındayım. Şöyle güzel, bildiğiniz gerçekçi grafikli 5v5, Battle Royale ya da içinde bir çok oyun modu bulunduran oyunlar önerirseniz sevinirim.
PUBG, Fortnite, Cs, Apex, Valo, Bf, R6, Warzone, Halo İnfinite dışında arıyorum bunları oynadım. Çok pahalı olmadığı sürece paralı da olabilir 100 150 civarı.
League of Legends.

Piyasadaki tüm rekabetçi çöp oyunlardan sıkılmışsınız. Hadi toplanıp Terraria-DST-Ark oynama zamanı.

PUBG, Fortnite, Cs, Apex, Valo, Bf, R6, Warzone, Halo İnfinite dışında arıyorum bunları oynadım. Çok pahalı olmadığı sürece paralı da olabilir 100 150 civarı.
hunt shutdown,arma 3 oynanabilir

Sea Of Thieves olabilir.

Steam'de yeni bir oyun çıkmıştı, ücretsiz. Aradığın tarzda olabilir. Oyunun ismini unuttum, arıcam şimdi bulursam söylerim.

Geri