Onvo 12 X plus Controller Bağlantılarını Bilen Varmı

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5
Scoterımın controlleri arızalanmışdı yenisini aldım ama kablo soketlerinin yerlerini hatırlamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-09-17 saat 01.01.49_a9144ad4.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-17 saat 01.01.49_a9144ad4.jpg
    317.7 KB · Hit: 179
Scoterımın controlleri arızalanmışdı yenisini aldım ama kablo soketlerinin yerlerini hatırlamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
controller arızası olunca ne oluyor kardeşim bende de onvo 011 vardı motor arızası falan veriyordu anakart arızası falan demişlerdi şimdi de voltaj problemi var 43v nin altına düşünce aniden güç gidiyor pilde sanki hiç enerji yokmuş gibi gidiyordu bu arızaya benzer bi şey mi

controller arızası olunca ne oluyor kardeşim bende de onvo 011 vardı motor arızası falan veriyordu anakart arızası falan demişlerdi şimdi de voltaj problemi var 43v nin altına düşünce aniden güç gidiyor pilde sanki hiç enerji yokmuş gibi gidiyordu bu arızaya benzer bi şey mi
sayılır benim arka motorun civataları gevşemişdi fark edemedim sonradanda motor yalpalayınca beyni zorlamışdı tek çeker kullanıyordum sonrasındada kontrolleri aldım ama şimdide kabloları bulamıyorum yanlış bişeyi takarım diye korktum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,173
Üyeler
192,630
Son üye
imdisaster
Geri