Mehmet84ebl
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Lg l bello 7 yillik telefon cok kotuBen yeni gördüm detelefonunuz nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni gördüm ben konu açanda yokmuş açayım dedim
Lg l bello 7 yillik telefon cok kotuBen yeni gördüm detelefonunuz nedir
yeni gördüm ben konu açanda yokmuş açayım dedim
Bunu sadece Opera değil Google'da yapıyor.Opera GX el değiştirdikten sonra bilgileri önüne gelene sattı yani güvenlik problemi var insanları 'GAMİNG' adı altında topluyorlar ve bilgileri alıp her para verene satıyorlar o yüzden kullanmayın dedim.
Evet satıyor bu doğru fakat Opera GX her para verene, ismi cismi belli olmayan kişilere satıyor.Bunu sadece Opera değil Google'da yapıyor.
Neredeyse kullandığımız bütün popüler uygulamalar para karşılığı bilgilerimizi satıyor.
forum.donanimarsivi.com
Kanıt?Opera GX el değiştirdikten sonra bilgileri önüne gelene sattı yani güvenlik problemi var insanları 'GAMİNG' adı altında topluyorlar ve bilgileri alıp her para verene satıyorlar o yüzden kullanmayın dedim.
Bulamadım makaleyi ama hala bulmaya çalışıyorumKanıt?
2 hafta geçti. Günaydın.Arkadaşlar mobile GX geldi şu anda onu kullanarak yazıyorum pcdeki mantığı tam olarak oturmuşlar reklam engelleyici indirimli / bedava oyunlar (mobil) ve benim çok hoşuma giden iphonelerdeki gibi dokunmatik bir tuş var o oldu şu anlık sadece googleye göre bir tık yavaş geldi onun dışında gayet iyi