Neler Yeni

Opera vpn kullanılırmı

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Eymenarthur
merhaba opera vpn kullsnıyorum sadece yt falan izliyorum nasıl bir vpn sizce

Shourd

80+ Gold

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece yt diyorsa tamam de geç ya öyledir yada söylemek istemiyordur ayrıca konu sahibi günlük kulanımda normal kulanılabilecek bi vpn
yarın sınav var bir şey bilmiyorum bari bir video izliyeyimde kurtarayım paçayı birde warp var o nasıldır

Shourd

80+ Gold
yarın sınav var bir şey bilmiyorum bari bir video izliyeyimde kurtarayım paçayı birde warp var o nasıldır
warp daha iyi olur indirirsen benim kendi kulandığım bişi ama warp tam olarak vpn denemez 1.1.1.1 ile kulanıyorsun warpı yüklersen her yerde kulanabilirsin ama yüklemeye eriniyorsan operada dediğim gibi günlük kulanım için iyidir

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
warp daha iyi olur indirirsen benim kendi kulandığım bişi ama warp tam olarak vpn denemez 1.1.1.1 ile kulanıyorsun warpı yüklersen her yerde kulanabilirsin ama yüklemeye eriniyorsan operada dediğim gibi günlük kulanım için iyidir
warp yukledim kapalı olup bilgisayarda durması sorun yaratırmı belki ara sıra dc konusuyoruz

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Emirhan
Hız açısından WARP daha iyidir ama bant kısıtlamasının önüne geçer mi VPN gibi emin değilim, Opera'nın da ücretsiz VPN'i yavaş sadece ama iyidir, işinizi görüyorsa sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,157
Üyeler
172,791
Son üye
punisher21
Top Bottom