Türk Telekom mevcut paketine 2 kat zam geldi bende netgsm geçmek istiyorum ama kb periyotlandırma nasılsın oluyor göremedim diğer 3 büyük gsm 100kb bu kaç acaba?
Bunlar ne demek? Şuanda en iyisi netgsm'mi64kb yazıyor
minimum fiyatlandırma tl yüklersen veya paket biterseBunlar ne demek? Şuanda en iyisi netgsm'mi
minimum fiyatlandırma tl yüklersen veya paket biterse
Mesaj otomatik birleştirildi:
orda yazan miktara göre kesinti yapıyor 1mb 10 kuruş ise 100mb harcarsan faturaya 10tl yansıyor ek
Ek ücret mutlaka vardir hepsini geçtim netgsm hala banka smslerini alamiyor tavsiye etmem.Alıntıyı görüntüle
Bu pakete geçilir mi? Ek bi ücret var mı yoksa direkt 149TL verip geçiyor muyum
aynı paketi kullanıyorum.ek ücreti yok gb aşarsan extra 1 gb otomatik yüklenip parası alınıyor.istersen kapatabilirsin bu özelliği.Alıntıyı görüntüle
sim kart ücreti alıyorlar numarayı taşırsan extra ücret yok.aynı paketi kullanıyorum.ek ücreti yok gb aşarsan extra 1 gb otomatik yüklenip parası alınıyor.istersen kapatabilirsin bu özelliği.
aynı paketi kullanıyorum.ek ücreti yok gb aşarsan extra 1 gb otomatik yüklenip parası alınıyor.istersen kapatabilirsin bu özelliği.
sim kart ücreti alıyorlar numarayı taşırsan extra ücret yok.
Oha böyle bir sorun olduğunu bilmiyordumEk ücret mutlaka vardir hepsini geçtim netgsm hala banka smslerini alamiyor tavsiye etmem.
aynen.sorunda değil bu hocam.ayarlardan kapatınca otomatik yüklenmiyor mesaj geliyor paketi bitirdiniz diye.ben onu kapattım otomatik ekleniyor buAlıntıyı görüntüle
Aşımda alınan ücret bu mu
Oha böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum
Alıntıyı görüntüle
Aşımda alınan ücret bu mu
Oha böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum
150 TL kargo bir de paket her ay 164 TL'ye gelecek.Alıntıyı görüntüle
Şundan bahsediyorsun sanırım.Türk Telekom mevcut paketine 2 kat zam geldi bende netgsm geçmek istiyorum ama kb periyotlandırma nasılsın oluyor göremedim diğer 3 büyük gsm 100kb bu kaç acaba?
O sorun düzeltildi diye biliyorumEk ücret mutlaka vardir hepsini geçtim netgsm hala banka smslerini alamiyor tavsiye etmem.
Evet çok iyi 64kb diğer hepsi 100kb150 TL kargo bir de paket her ay 164 TL'ye gelecek.
Şundan bahsediyorsun sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Dalga mı geçiyorsunuz? 20gb 400tlVodafone tavsiye ederim ben de tt den geçtim şuan 20gb yi 200₺ ye kullaniyorum online başvuruda da 30gb hediye veriyor tt den daha iyi çekim gücü var buradan paketlerede bakabilirsiniz: https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler