kaldırılmış*steam
hesap satanlara bakabilirsin.steam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaldırılmış*![]()
Orijinalini satın alıp Korsan oynayın derim. Orijinalinde çok ama çok fazla hata var.Orijinal GTA SA ve GTA Vice City almak istiyorum nereden alabilirim?
Trilogy var ama o da normalinden daha kötü olmuş diyorlar normalin satışı kalktıysa ben craclerken kötü hissetmiyorumOrijinal GTA SA ve GTA Vice City almak istiyorum nereden alabilirim?
trilogy sıkıntılı. crackten başka çare yok.Trilogy var ama o da normalinden daha kötü olmuş diyorlar normalin satışı kalktıysa ben craclerken kötü hissetmiyorum
trilogy var bitek orjinal alabileceğim destek olmak için onu ödeyememOrijinalini satın alıp Korsan oynayın derim. Orijinalinde çok ama çok fazla hata var.
Orijinallerinin satışı yok sadece Definitive Edition var. Ben Steam'den satın almıştım önceden SA'da çok hata var crack'te bir sıkıntı olmadı. Oyuna birkaç aydır kaldır sil yaptım açılmıyorOrijinal GTA SA ve GTA Vice City almak istiyorum nereden alabilirim?
Rockstar launcher’a bakabilir misin?Orijinal GTA SA ve GTA Vice City almak istiyorum nereden alabilirim?
Ben bakıyorum şimdi.Rockstar launcher’a bakabilir misin?
korsan öneririm ama illa orijinal olacaksa hesap satın alabilirsin çünkü oyunun kendisi şuan satılmıyor diye biliyorumOrijinal GTA SA ve GTA Vice City almak istiyorum nereden alabilirim?