Neler Yeni

Outemu Switchler Artık Neden Tercih Edilmiyor?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Selamlar. Artık Bildiğiniz Gibi Her F/P Klavyenin İçinde Outemu Switchler var.
Gamepower , Rampage , Reddragon gibi Markalar Bile Kullanıyor.
Hem Uygun Fiyatlı Hem Performans Açısından.
Peki Artık Tercih Edilmemeye Başladı. Çünkü Gamepower'daki Outemu Switchler İnsanı Yarı Yolda Bırakınca İnsanda Outemu'ya karşı Bir Ön Yargı Oluşuyor.
Benim Fikrim Outemu Almak Yerine Content , (PARAN VARSA) Cherry MX Switch Veyahut Logitech Gibi Kendi Switchleri Yapmış Klavyeleri Almak.

Outemu Herkes Tarafından Övülüyordu (Youtube Kanalları Forumlarda vs.)
Artık Pek Görmüyorum. Şahsen Bende Outemu Almak İstemiyorum. İçimde Bir Ön Yargı Oluşuyor.
Sizce Bu Neden Kaynaklandı? Önceden İyi Denen Switchler Şimdi İnsanlar Outemu Diyince Kaçıyor. (GENELLİKLE!)

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Benim Fikrim Outemu Almak Yerine Content veyahut Cherry MX Switch Almak Veyahut Logitech Gibi Kendi Switchleri Basılmış Klavye Almak.
aynı para olsa zaten kimse cherry mx yerine outemu almaz. ben zamanında 144 liraya gamemax aldım 1 buçuk senedir sıkıntısız outemu mavi. gamepower saber aldım 6 ay sıkıntısız kullanıp sattım outemu mavi. şimdi de gamebooster g918 var outemu red. şimdilik sıkıntı yok ama çok yeni olduğu için kesin bir şey diyemem.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Outemu switch düşük fiyatlı mekanik klavyelerde kullanılıyor. Zaten 1000Tl Bütçesi olan adam outemu swirch tercih etmez.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı para olsa zaten kimse cherry mx yerine outemu almaz. ben zamanında 144 liraya gamemax aldım 1 buçuk senedir sıkıntısız outemu mavi. gamepower saber aldım 6 ay sıkıntısız kullanıp sattım outemu mavi. şimdi de gamebooster g918 var outemu red. şimdilik sıkıntı yok ama çok yeni olduğu için kesin bir şey diyemem.
En Fazla 1 Yıl Dayanıyor Diyorlardı. Bilmiyorum Dostum Cidden Akıl Çeliyor Bu Durum. Rampage Alalım Diyoruz yok GP Desen zaten Outemu ile çöp olmuş. Artık Çakma Outemu Filan Kullandığını Düşünüyorum GP'nin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Outemu switch düşük fiyatlı mekanik klavyelerde kullanılıyor. Zaten 1000Tl Bütçesi olan adam outemu swirch tercih etmez.
İşte Bence Kullanılmasa Daha iyi Habire Bozulacaksa.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
GP Desen zaten Outemu ile çöp olmuş. Artık Çakma Outemu Filan Kullandığını Düşünüyorum GP'nin
bence pcb kalitesinden kaynaklaıyor. biraz da şans işi 1.5 yıldır piyasada satılan en ucuz klavyeyi hor kullanıyorum. hala sıkıntısı yok.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Hep kötüydü şimdide kötü. Alım gücü düşük olduğu için tercih ediliyor.
Aynen Öyle. Bu Yüzden Mekanik Almaktan Bile Vazgeçeceğim. Content veya kailh(böyle yazılıyordu Sanırsam.) Switch Bulursam Almayı Düşünüyorum.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Aynen Öyle. Bu Yüzden Mekanik Almaktan Bile Vazgeçeceğim. Content veya kailh(böyle yazılıyordu Sanırsam.) Switch Bulursam Almayı Düşünüyorum.
"Kalih switch"leri düşük bütçede bulamazsınız. Kendisi "Razer" ve "Logitech"e "switch" üretiyor.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
bence pcb kalitesinden kaynaklaıyor. biraz da şans işi 1.5 yıldır piyasada satılan en ucuz klavyeyi hor kullanıyorum. hala sıkıntısı yok.
Doğrudur. Olabilir. Ama Şöyle Bi Durum var. Calypso'ya Baktığım Zaman Content & Optik Switch Kullanıyor Ve Şikayet Var'da Şikayet Sayısı çok çok az. Gelen Şikayetlerde Su Geçirme Sorunu.
Öte Yandan Ogre Mirana Gibi Klavyelerinde Outemu Olup Habire Sorun Çıkıyordu.

"Kalih switch"leri düşük bütçede bulamazsınız. Kendisi "Razer" ve "Logitech"e "switch" üretiyor.
Fiyat Bilgim Yok Sıkıntı yok 400 TL'ye outemu Kullanacağıma Apex 3 Alıp Membran Kullanırım Daha iyi Yarı Yolda Bırakmaz En Azından.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Valla ben olsam cherry mx gibi switchlere param yetmiyorsa outemu gibi dandik switchlere hiç bulaşmam. k55 gibi kaliteli membran almak daha mantıklı.

Noktalama işaretlerini kullanman iyi hoşta "Logitech'e" yazman daha doğru olurdu.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Valla ben olsam cherry mx gibi switchlere param yetmiyorsa outemu gibi dandik switchlere hiç bulaşmam. k55 gibi kaliteli membran almak daha mantıklı.

Noktalama işaretlerini kullanman iyi hoşta "Logitech'e" yazman daha doğru olurdu.
Kesme işaretini kullanmama gerek yok diye kullanmadım açıkçası.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

Aynen Öyle Bende Öyle Düşünüyorum.

Kesme işaretini kullanmama gerek yok diye kullanmadım açıkçası.
Fazla Takmamak Lazım. Bende Can Sıkıntısı Arada Kullanıyorum :D

Top Bottom