Buraktyz
80+
Bios pilini çıkarıp 10sn sonra takin bios sıfırlanır overclock giderYaptım 1.25 volt 4.0 ghz görüntü gelmiyor
Bios pilini çıkarıp 10sn sonra takin bios sıfırlanır overclock giderYaptım 1.25 volt 4.0 ghz görüntü gelmiyor
Ramlarin kaç frekans ve senin ayarladığın frekans nedirYok yine gelmedi
Ram mi 2933 ayarladığın frekans mi2933 mhz
adam işlemciyi overclockluyo ram ne alakaZaten overclock yapiyorsan islemcin orta giriş seviyesindir ramda kullandığınız mhnin altına seçin
Bios pilini çıkarıp ramlari çıkartın 10dk sonra takin sistem verileri resetlesinRam 2933 işlemci 4.0 ghz 1.25 volt ne bios ekranı geliyor nede bişey siyah ekran kalıyor no signal yazıyo siyah ekranda kalıyo
voltajı 1.30 da deneRam 2933 işlemci 4.0 ghz 1.25 volt ne bios ekranı geliyor nede bişey siyah ekran kalıyor no signal yazıyo siyah ekranda kalıyo
Çalışmıyorken yapıcam demiBios pilini çıkarıp ramlari çıkartın 10dk sonra takin sistem verileri resetlesin
Ekrana görüntü gelmiyor klavye ve mouse un rgb leri yanmıyorvoltajı 1.30 da dene
Dostum az bilsen overclock ne demek ram frekans attirmak demek ramin verdiği hıza göre artırsın ve overclock bulmuyorsan yapmayin hata yersinizadam işlemciyi overclockluyo ram ne alaka
Evet komple kasayi kapatip psunu şalterini indirip çıkartınÇalışmıyorken yapıcam demi
işlemci frekansı da arttırılabilen bişey asıl sen bilmiyorsunDostum az bilsen overclock ne demek ram frekans attirmak demek ramin verdiği hıza göre artırsın ve overclock bulmuyorsan yapmayin hata yersiniz
Biliyorum zaten daha önce kendim yaptım bu hatayı ilk defa alıyorumDostum az bilsen overclock ne demek ram frekans attirmak demek ramin verdiği hıza göre artırsın ve overclock bulmuyorsan yapmayin hata yersiniz