Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Öneri Oynayacak oyun bulamıyorum

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
EnsarTelli
Swashbuckler blue vs gray
metal slug bütün seri
bannerlord 2
warband
hogwarts legacy
RUST

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri

dnzz

80+
O kadar çok oyun bitirdim ki artık oyun bulamıyorum. Bethesda oyunları gibi kütük olmadığı sürece eski oyunlar da olur. Souls türünü oynayamıyorum.

Bazı bitirdiğim oyunlar:
RDR 2
Call of Duty
Max Payne
Resident Evil
Sniper Elite
Spec ops the line
Starfield
Days Gone
TLOU 1
TLOU 2
Uncharted 4
Titanfall 2
Halo
Tomb Raider
Metro
Farcry
Alan Wake
Wolfenstein
Bright Memory
Battlefield
Mafia 1
Hitman
Robocop
Watch Dogs
Mirrors Edge
GTA
Half Life
Sleeping Dogs
Call of Juarez
Just Cause
Dying Light
Quantum Break
Control
Deathloop
Silent Hill 2
Cocoon
Aragami 2
Spider Man
God of War
Ghost Of Tsushima
Mon bazou, left 4 dead 2, payday 2, the forest, terraria, the long drive, call of juarez gun slinger, sims, viscera cleanup detail,minecraft, ets2

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Sinan
Aga bu kadar oyun oynayacak vakti nasıl buluyorsunuz 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Kağan Cemeleli
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Eğer Souls oyunlarını oynayamıyorsan en iyi seçenek Elden Ring o oyunla başladım Souls serisine sonra Dark souls 3 bitirdim. Açık ara oynadığım en iyi kombat ve açık dünyası en zengin oyundu. Bende beceremiyordum ama Elden Ring bu konuda biraz daha elinden tutabilen bir oyun. Çok yabancı kalırsan rehberler yardımcı oluyor.
Ha illa dersen yok souls istemiyorum şöyle bir öneri yapayım. Just Cause 3 aksiyon bol ve keyifliydi sadece yerde değil gökyüzünde dronlarla bile savaşmak mümkündü. Rico reyis ile aksiyon iyidir. 4. Oyunu pek önermem yapamamışlar.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Eray Fındık
Eğer Souls oyunlarını oynayamıyorsan en iyi seçenek Elden Ring o oyunla başladım Souls serisine sonra Dark souls 3 bitirdim. Açık ara oynadığım en iyi kombat ve açık dünyası en zengin oyundu. Bende beceremiyordum ama Elden Ring bu konuda biraz daha elinden tutabilen bir oyun. Çok yabancı kalırsan rehberler yardımcı oluyor.
Ha illa dersen yok souls istemiyorum şöyle bir öneri yapayım. Just Cause 3 aksiyon bol ve keyifliydi sadece yerde değil gökyüzünde dronlarla bile savaşmak mümkündü. Rico reyis ile aksiyon iyidir. 4. Oyunu pek önermem yapamamışlar.
Black myth wukongda iyiydi hocam tam bitiremeden hesap gitti ama 40 saat oynadım son 2 chapter kalmıştı o biraz daha kolay ölünce bir şeyin gitmiyor daha zevkli oluyor oynanış açısından bı çok build falan var deneyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Swashbuckler blue vs gray
metal slug bütün seri
bannerlord 2
warband
hogwarts legacy
RUST
Hocam hogwarts legacy nasıl bir oyun az anlatır mısınız?

Jill Valentine

80+ Silver
Just Cause 3 bitirmiştim zaten. Bi ara 2. kez bitirecektim saçma sapan yere new game kısmına koymuşlar yanlışlıkla basınca sövüp silmiştim. 4ü ben de sevmiyorum.

Top Bottom