oyun laptopu önerisi

tiriott

80+
Reaksiyon skoru
6

son paylaştığımın 1050 ti li modeli de var aynı fiyat

sizce hangisi beyler cok kararsiz kaldim hp yorumlarda kasma var diyenler olmuş ama ben driverla alakali oldugunu düşünüyorum? bütçem 5500 tl civarı farklı markalara da açığım ama hp işlemci ve ekran kartına göre baya uygun ama yorumlar beni arada bıraktı hp kullanan varsa yardımcı olabilir teşekkürlwr.

Hocam toplama kasa almanız daha iyi olur.

Hocam toplama kasa almanız daha iyi olur.
1 yıl sonra uniye gidicem mecburum laptopa :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

laptop almakta kararlı mısınız ?
evet üni için de kullanicam hocam

https://urun.n11.com/dizustu-bilgis...&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21 o fiyata bunu alsan daha mantıklı 1650 ekran kartına sahip 16gb ram ve SSD HDD sorunu çekmezsin.
casper pişmanlıktır aga daha once 2 laptopum oldu menteşeleri hiç sağlam değil 1 yıla pert oluyor sürekli sorun çıkartıyor yazılımsal olarak da

1 yıl sonra uniye gidicem mecburum laptopa :)

evet üni için de kullanicam hocam
O zaman üstte hocamın önerdiği laptop'u almanız daha iyi olur.

son paylaştığımın 1050 ti li modeli de var aynı fiyat

sizce hangisi beyler cok kararsiz kaldim hp yorumlarda kasma var diyenler olmuş ama ben driverla alakali oldugunu düşünüyorum? bütçem 5500 tl civarı farklı markalara da açığım ama hp işlemci ve ekran kartına göre baya uygun ama yorumlar beni arada bıraktı hp kullanan varsa yardımcı olabilir teşekkürlwr.
bütçeniz de artış olsa bu linkini verdiğiniz oldukça iş görür güzel bir laptop

n
bütçeniz de artış olsa bu linkini verdiğiniz oldukça iş görür güzel bir laptop
sence hp de dedikleri gibi aşırı ısınma ve takılma kronik midir yoksa driverlar doğru yüklenmediği için midir ?

n
sence hp de dedikleri gibi aşırı ısınma ve takılma kronik midir yoksa driverlar doğru yüklenmediği için midir ?
hp nin eski laptopuınuı kullanıyor yeğenim 7-8 senelik i3 işlemcili 1 gb ekran kartlı 4gb remli onda hiç ısınma sorunu olmadı benim bildiğim , ama nesilden nesile değişe bilir donanım özelliklerine göre ısınma olayı bence , birde kullan arkadaşların yorum yapması daha mantıklı olur hp için hocam bence

hp nin eski laptopuınuı kullanıyor yeğenim 7-8 senelik i3 işlemcili 1 gb ekran kartlı 4gb remli onda hiç ısınma sorunu olmadı benim bildiğim , ama nesilden nesile değişe bilir donanım özelliklerine göre ısınma olayı bence , birde kullan arkadaşların yorum yapması daha mantıklı olur hp için hocam bence
peki sence acer an 515-43 ün ryzen 5 1050 ti ekran kartli modeli benim işimi 5-6 yil görür mü?8 gb ram var ama 1 yıla upgradeleyebilirim

peki sence acer an 515-43 ün ryzen 5 1050 ti ekran kartli modeli benim işimi 5-6 yil görür mü?8 gb ram var ama 1 yıla upgradeleyebilirim
1050ti da iyidir ben pc de onu kullanıyorum ama mobil için bir şey diyemeyeceğim hocam , 8 gb rem de guncel oyunlarda yetmez bilginiz olsun şu an çoğu oyun 10-12 gb arası kullanıyor

1050ti da iyidir ben pc de onu kullanıyorum ama mobil için bir şey diyemeyeceğim hocam , 8 gb rem de guncel oyunlarda yetmez bilginiz olsun şu an çoğu oyun 10-12 gb arası kullanıyor
lol cs go forza dota tarzı oyunlar o kadar ram kullanmaz diye düşünüyorum ki bu oyunları ultrada oynamama gerek yok beni 1 yil idare etmez mi 8 gb ram

Geri