ANtiQ08
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,450
yani bilmiyorum şuan bakıcam bu sistemle böyle donma sorunu yaşamak bilmiyorum üzüyor birazHiç düşünmeden driverın eski sürümünü yükle, bence ondan dolayıdır. Değilse de çözümlemek için biyerden başlamış olursun.
RDR2 sanırsam oyun? Normal duruyor. Hatta işlemci benim işlemciden 10w felan fazla çekiyor. Eve gidince kontrol ederim. Bu arada o verileri hangi uygulama ile görüyorsun hocam?Wat ve yük kullanım durumları böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani bilmiyorum şuan bakıcam bu sistemle böyle donma sorunu yaşamak bilmiyorum üzüyor biraz
Lian li hydroshift in kendi uygulaması normalde Ram MHz i felanda varda kapattım ben onlarıRDR2 sanırsam oyun? Normal duruyor. Hatta işlemci benim işlemciden 10w felan fazla çekiyor. Eve gidince kontrol ederim. Bu arada o verileri hangi uygulama ile görüyorsun hocam?
Bilgisayarı aldığım günden beridir kernel pnp yiyor muşum oysaki nedir bu kernel de sürekli hata veriyor hocam sadece gün 29 hata var 1si önemli kernel PowerRDR2 sanırsam oyun? Normal duruyor. Hatta işlemci benim işlemciden 10w felan fazla çekiyor. Eve gidince kontrol ederim. Bu arada o verileri hangi uygulama ile görüyorsun hocam?
Valla hiçbir bilgim yok bende sana sorcaktım one ki diye.Lian li hydroshift in kendi uygulaması normalde Ram MHz i felanda varda kapattım ben onları
13.53.48 de kernel power yemişim
Bilgisayarı aldığım günden beridir kernel pnp yiyor muşum oysaki nedir bu kernel de sürekli hata veriyor hocam sadece gün 29 hata var 1si önemli kernel Power
Kernel png kernel boot
Evet sürümden dolayıSistem bilgilerim bu şekilde War Thunder da oluyordu tamam dedim oyun bozuk felanda rdr2 dede dondu sebebi ne olabilir 2 aydır böyle bir yaşamıyordum daha yeni yeni başladı amd driver güncellemesi etkili olabilir mi?
Ama pc günlüklerinde kernel power yiyip durmuş sürekli
Alıntıyı görüntüleçift tıkla hataya bu şekil büyütüp at