Oyun Paylaşımı 'Bu aralar ne oynuyorsunuz?'

Fu_Lins

80+
Reaksiyon skoru
32
Şu sıralar oyunsuzluk sendromu yaşıyorum, Oynayacak bir şey bulamayıp lol cs falan atıyorum anca. Ben bu sıra bunu oynuyorum veya şunu oynamalısın dediğiniz oyunları paylaşırsanız sevinirim. Hiç yoktan the beast çıkana kadar bir şeyler bulmam lazım.

last epoch oyna kral yeni sezon geldi ben onu oynuyom bide diablo 4 devam ediyom

Şu sıralar oyunsuzluk sendromu yaşıyorum, Oynayacak bir şey bulamayıp lol cs falan atıyorum anca. Ben bu sıra bunu oynuyorum veya şunu oynamalısın dediğiniz oyunları paylaşırsanız sevinirim. Hiç yoktan the beast çıkana kadar bir şeyler bulmam lazım.
Arkadaş gelirse warzone gelmezse kendi başıma gta v online :D

Kanka ben FPS olarak Marvel Rivals hikayeli olarak The Last Of Us 2 oynuyorum güncel olarak. Tabi zamanım kısıtlı olduğundan hikayeli oyunları bitirmek kısa sürmüyor RDR-2'yi 2.5 ayda falan bitirebilmiştim. Hangisinden sıkılırsam diğerine geçiyorum fakat FPS oyun açısından Rivals çok başarılı bir oyun bence tavsiye ederim :)

Kanka cod warzone bo6 ya sardım 4 5 aydır önceden lol valo cs qrası dönüyodum şimdi bjnlar sarıyor. 2 gün önce kol aldım yemin ederim oyun oynarken başka bir zevkle oynuyorum artık bilgisayarda 🤣. Gece tekken 7 indirdim birde drift oyunu var carx drift diyr steamdan akıyo kolla yemin ederim

Warframe oynuyorum uzun süredir oynadığım bir oyun zaten halen zevk alıyorum.

SİLKROAD online...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkılmışım yeni oyunları indir yükle bitir sil yapmaktan . eskiye döneyim dedim :P gerçekten de özlemişim. hafta sonu hayatsız gibi sro oynadım :)

Son düzenleme:
SİLKROAD online...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkılmışım yeni oyunları indir yükle bitir sil yapmaktan . eskiye döneyim dedim :P gerçekten de özlemişim. hafta sonu hayatsız gibi sro oynadım :)
Bende de tam tersi sürekli eski oyunları oynamaktan yeni oyun bulamıyorum eskiler sıktı. Bu sene witcer 3 tekrar bitirdim 6. bitirişim oldu sanırım %100ledim, the beast çıkacak diye dl1i tekrar bitirdim dl2yi oynuyoz arkadaşlarla coop olduğundan rush atamıyom haftada bi kaç defa anca giriyoz, cyberpunk indirdim 2 defa bitirmiştim daha önceden dlcyi oynamadım diye o da sarmadı, şuan mgs snake eater oynamaya çalışıyom oyunda sadece arasahne ve telsiz konuşmaları var oynanış 1000de 1 o yüzden sürükleyici oyun lazım.

Bende de tam tersi sürekli eski oyunları oynamaktan yeni oyun bulamıyorum eskiler sıktı. Bu sene witcer 3 tekrar bitirdim 6. bitirişim oldu sanırım %100ledim, the beast çıkacak diye dl1i tekrar bitirdim dl2yi oynuyoz arkadaşlarla coop olduğundan rush atamıyom haftada bi kaç defa anca giriyoz, cyberpunk indirdim 2 defa bitirmiştim daha önceden dlcyi oynamadım diye o da sarmadı, şuan mgs snake eater oynamaya çalışıyom oyunda sadece arasahne ve telsiz konuşmaları var oynanış 1000de 1 o yüzden sürükleyici oyun lazım.

Uncharted
re7/8
until dawn
the last of us
expendition 33
oynamadıysan oyna .

Oyanabilirsen Lies Of P.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler