Türkiye için bence evet. Onun haricinde hayır tabii ki.arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Türkiye için bence evet. Onun haricinde hayır tabii ki.arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Baştan okursan sorunun Rusya veya Türkiye olduğunu görebilirsin öyle bir şey yazdığını görmedim, arkadaşın amacı benim ile dalga geçmek veya sadece ağlamak demesinden ibaret.Aga Sen Takılmışsın Türkiyeye Rusyaya ? Diğer Ülkelerden de Grafikte Olmayanlar var. Grafikte Olup Dili Olmayanlar Var. Ayrıcı Adam Söylemiş Zaten %2 Altındakiler Other Adı altında toplanmış diye.
7 sayfadır anlatmaya çalıştığım olayı tek bir mesaj ile anlatan koca kral.Oyun satın almak enayilik değil tabii ki, ancak korsan oyunun bu kadar yaygın olmasının sebebi %100 alım gücü. Türkçe dilin sebebide dolaylı yoldan korsan olabilir ancak asıl sebebi alım gücü ve oyun satışlarının düşük olması.
Bu durum cidden üzücü, umarım seneye düzelir her şey7 sayfadır anlatmaya çalıştığım olayı tek bir mesaj ile anlatan koca kral.
Bence değil ama bende crack kulanıyorum oyunu bitirip çok beğenirsem genelde satın alıyorum indirimlerde felan ama bi oyunada gidip 500 tl dan fazla vermem the forest 2 çıksın o hariçarkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı
Neden enayilik olsun bilgisayarın güvende, çevrimiçi rahatlıkla oynayabiliyorsun.arkadaşlar çevremdeki neredeyse bütün arkadaşlarım crack kullanıyor ve ben korsana karşıyım ben bir oyun aldığımda ise onların gözünde enayi durumuna düşüyorum sizce haklılar mı