OYUN TAVSIYESI LAZIM

erenn16

80+
Reaksiyon skoru
52
GENCLER VALODAN SIKILDIM GTA5 SARMIYO VARMI SARACAK OYUN TAVSIYENIZ

league of legends . nihaha yaşasın kötülük :D
Post automatically merged:

yeni the finals çıkmış ben daha oynamadım ama online fps oyunuymuş başla istersen.

league of legends . nihaha yaşasın kötülük :D

yeni the finals çıkmış ben daha oynamadım ama online fps oyunuymuş başla istersen.
LOL OYNAMADIM OYNAYACAGIMI DA SANMIYOTUM BANA SACMA GELİYOR DEDIGINE BAKAYIM Bİ

forza 5 de 300 saatım var hala oynatıyor oyun hıkaye sevıyosan rdr2 onerırım mb bannerlord ,ets2 kafa dagıtmalık bua rada 3 aydır banlıyım ets 2 de :(

forza 5 de 300 saatım var hala oynatıyor oyun hıkaye sevıyosan rdr2 onerırım mb bannerlord ,ets2 kafa dagıtmalık bua rada 3 aydır banlıyım ets 2 de :(
agam tum gun araç kullanıyorum emın ol arabaları cok sevmeme ragmen gormeye tahammulum kalmıyor fortza 5 sarar ama bı bakmam lazım para vercek dururmum yok su anda

beyond two souls oynadım güzeldi fakat öyle birden fazla seçeneğin yok, daha sonra detroit başladım şuan güzelde gidiyor seçenekler ve olay oldukça değişebiliyor bunda. Onunda dışında eğer arkadaş çevren varsa stardew valley çok iyi gider. Bende şuan detroit sonrası MC düşünüyorum fakat çok yüksek. Yinede MC(deluxe) alacağım.

Lolü isteksiz bir şekilde 3 gün oyna sonra zaten başta istemesen de oynayasın geliyo bi el atim nolur diyip 4 el atmaya başlıyosun.

Online istiyorsan BF 1, BF 5, R6S, Rocket League, Apex Legends.
Hikayeli istiyorsan Mafia Trilogy, Batman serisi, God of War, Spiderman Remastered, Detroit.

Online istiyorsan BF 1, BF 5, R6S, Rocket League, Apex Legends.
Hikayeli istiyorsan Mafia Trilogy, Batman serisi, God of War, Spiderman Remastered, Detroit.
AC Serisinden de oyunlara bakabilirsin. Odyysey, Valhalla, Origins vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri