Yardım Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum

Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem taş çatlasın 8-9
Şu piyasada bekleyeyim mi yoksa çekeyim mi?
2-3 ay önce hawlşar 7.5 idi şimdi 12 olmuş (amazonda)

Arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem taş çatlasın 8-9
Şu piyasada bekleyeyim mi yoksa çekeyim mi?
2-3 ay önce hawlşar 7.5 idi şimdi 12 olmuş (amazonda)
öneriden ziyade almaman gerekeni söylüyorum hawk fab serisi berbat koltuk toto rahatlığı sıfır ip ince tabanı var oturdukça iyice eziliyor resmen tahtada oturuyorsun bel yastığı araya kaçıyor bel fıtığı oluyorsun boynum ağrıdı boynumu yaslayayım diyorsun boyun yastığı haddinden sert olduğu için boyun fıtığı oluyorsun taktuk gıcırtı seslerini hiç söylemiyorum bile kısaca önermiyorum

öneriden ziyade almaman gerekeni söylüyorum hawk fab serisi berbat koltuk toto rahatlığı sıfır ip ince tabanı var oturdukça iyice eziliyor resmen tahtada oturuyorsun bel yastığı araya kaçıyor bel fıtığı oluyorsun boynum ağrıdı boynumu yaslayayım diyorsun boyun yastığı haddinden sert olduğu için boyun fıtığı oluyorsun taktuk gıcırtı seslerini hiç söylemiyorum bile kısaca önermiyorum
Teşekkür ederim hocam peki önerdiğiniz var mı? T ile başlayan bir marka vardı nasıldır ? Markayı bulunca atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam peki önerdiğiniz var mı? T ile başlayan bir marka vardı nasıldır ? Markayı bulunca atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk defa duydum ama EXVEGA yı andırıyor baya belki onlardır onlarında müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek rezaletti en son xdrive 15 li plus önerirdim ama onuda deneyip sevmeyen olmuş

ilk defa duydum ama EXVEGA yı andırıyor baya belki onlardır onlarında müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek rezaletti en son xdrive 15 li plus önerirdim ama onuda deneyip sevmeyen olmuş
Anladım hocam teşekkür ederim

Hocam 1 haftadır bende yana döne aradım. Xprime Neo aldım 7 bin liraya. Henüz gelmedi. Gelince incelemesini paylaşacağım.

kesinlikle hawk fab aldığıma ben de çok pişmanım aşırı kalitesiz ve konforsuz

Hakkında ne diyolar hocam?
Hocam ben seduna ile bunun arasında çok kalmıştım.
Benim için artı yanı fizyoterapist onaylı ve sünger dansitesinin 60+ olmasıydı. Seduna üst modellere çıkmayınca 55 lerde kalıyor. Ayrıca benzer fiyatta sedunaların kilo kapasitesi 95 ti. Bu 110 kilo. Genel bir inceleme maalesef yok koltuk hakkında.

ben de araştırdım en son en çok satanlardan ofis koltuğu aldım ucuza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,789
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri