Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

Exvega 200₺ geri ödemesi var 5 yıldızlı yorum zorunlu tutuyor bu sebeple çok kötü yorumlar yok fakat şikayetvar girildiğinde ortaya çıkıyor bu sebeple ve Hawk Fab serisinin oturağının ince olması bel desteğinin sabit olmaması gibi sebepleri de göz önünde bulundurarak xDrive 15li plus aldım 1 senedir aralıksız kullanıyorum deforme yok ilk günkü rahatlığıyla devam ediyor canım ciğerimdir kendisi

5 yıldızlı yorum zorunluluğu gerçek olamaz. 200 lirayla beni dolandırıcı mı yapmaya çalışıyorlar yani?

5 yıldızlı yorum zorunluluğu gerçek olamaz. 200 lirayla beni dolandırıcı mı yapmaya çalışıyorlar yani?
Gerçek hocam xDrive da benzer bir şey var fakat sadece fotoğraflı yorum istiyorlar onlarda 100₺ epin veriyorlar exvega 5 yıldız olma zorunluluğu ile 200₺ nakit veriyorlar direkt

Gerçek hocam xDrive da benzer bir şey var fakat sadece fotoğraflı yorum istiyorlar onlarda 100₺ epin veriyorlar exvega 5 yıldız olma zorunluluğu ile 200₺ nakit veriyorlar direkt

Görüntülü yorum istemek normal bir şey, görünürlük talep ediyorlar ama sonuçta 5 yıldıza zorlama yoksa bence bir mahsuru yok. Ancak yüksek derecelendirme için bu yaptıkları irrite edici hareket.

Görüntülü yorum istemek normal bir şey, görünürlük talep ediyorlar ama sonuçta 5 yıldıza zorlama yoksa bence bir mahsuru yok. Ancak yüksek derecelendirme için bu yaptıkları irrite edici hareket.
Sırf bu sebeple bile almaktan vazgeçirmeye yetti

evet xdrive fiyatları eski haline dönmüş belki abdullah abinin indirim ayarlıyacağı claws koltuklara bakabilirsin, kadife olan ilgimi çekmişti
n11 den xdrive akdeniz aldım kanki az önce. 8800 dü benim kartta 3100 lira puan vardı ama limit yoktu 5700 nakit ekleyim peşin aldım puanı kullanabileyim diye. taksit seçeneği yine vardı ama zaten karta yüklemişim nakit parayı taksit olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor heralde.

n11 den xdrive akdeniz aldım kanki az önce. 8800 dü benim kartta 3100 lira puan vardı ama limit yoktu 5700 nakit ekleyim peşin aldım puanı kullanabileyim diye. taksit seçeneği yine vardı ama zaten karta yüklemişim nakit parayı taksit olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor heralde.
yani puan kullanabiliyosan taksit yap

Hawk fab v4 kullanıyorum hiç bir şekilde önermem Hawk dan uzak durmaya çalışın. Exvega filan çok daha iyi
-gıcır gıcır her yeri
-kolcağın altı ilk ay kırıldı durduk yere
-Bel desteği alt taraftan arkaya kaçıyor asla yerinde durmuyor :D
-Boyun desteği yok gibi bir şey
Kral sana gönderilen üründen kaynaklı olailirmi acaba ilk defa senden bu kadar kötü hawk yorumu aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vesta çok daha iyi duruyor içimde ukte kaldı o 6k fiyat
Ben zor bela aldım umarım sağlam gelir

kartta limit yoktu işte :D o puanı kullanabileyim diye kredi kartına nakit para attım onu da taksit yapsam bi şeyi değiştirmiyor sanırım zaten vermişim nakiti. ilk defa böyle bi şey yapıyorum çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,094
Üyeler
185,670
Son üye
monet
Geri