Oyuncu Koltuğu Önerisi

o daha kalıp olarak minyo tipli.Bende ilk olarak ona bakmıştım.Uzun boylu ve kiloluysan bu koltuk işkence olur.Benim dediğim model en ideali;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 3.500tl demişsin arada 1000 TL var indirime girse büyük oranda 1000tlden az olacak o aradasende birikim yaparsan ucu ucuna bir şekilde gider halledersin.Koltuk bu sonuçta fizik omurga boyun vs vs fizyolojik olarak etkileyen bir şey.2 ay önce 3500 TL'ye verdiğin örneklerden alıp sana 3 sene gideceğine ve sağlığına etki edeceğine 2 4 ay daha bekle 5 sene gitsin sağlığınıda koru.Şahsi fikrimdir.Acelem var dersen o ayrı bir şey diyemem.Sabır....En önemli unsur bence...
Hocam para var o konuda sıkıntı yok. Sadece 3.5'dan fazla vermek istemiyordum ama 1000₺ daha verebilirim.
Gidip deneme konusu yaş, yakınlarda mağaza yok.

Youtubede dediğim-kullandığım modelde videolar mevcut.İzlemediysen izle.Bende denemeden oturup dneyimlemeden aldım.Bana boy ve kilonu söyle sana tamam direkt net sıkıntı yok al geç derim:)

Hocam para var o konuda sıkıntı yok. Sadece 3.5'dan fazla vermek istemiyordum ama 1000₺ daha verebilirim.
Gidip deneme konusu yaş, yakınlarda mağaza yok.
Youtubede dediğim-kullandığım modelde videolar mevcut.İzlemediysen izle.Bende denemeden oturup dneyimlemeden aldım.Bana boy ve kilonu söyle sana tamam direkt net sıkıntı yok al geç derim:)

Yaş 16
Boy 1,73 (uzama payım var)
Kilo (bilmiyorum 70 varımdır herhalde)

Yaş 16
Boy 1,73 (uzama payım var)
Kilo (bilmiyorum 70 varımdır herhalde)
Sabeeeeeetttttttt......
Bekleeeeeeee....
Hiiiiiç başka yere bakma düşünme.....
Aaaaalll ve geççç kardeşim...
Net bak direkt söylüyorum.Alırsanda buraya bana bir teşekkür msjı beklerim o kadarda eminim :)
Seni yıııııllar yıllar götürür la bu koltuk :)

Sabeeeeeetttttttt......
Bekleeeeeeee....
Hiiiiiç başka yere bakma düşünme.....
Aaaaalll ve geççç kardeşim...
Net bak direkt söylüyorum.Alırsanda buraya bana bir teşekkür msjı beklerim o kadarda eminim :)
Seni yıııııllar yıllar götürür la bu koltuk :)
Teşekkür ederim kardeşim güzel cevapların için 😆
CH130 X biraz daha güzel geldi gözüme, onu mu almalıyım?

Model öneriniz varsa alabilirim, teşekkürler
Eğer bulunduğun ilde mağazası varsa kendin gidip bakman en doğrusu olur. Kendi boyuna kilona göre ve görüp beğenerek alırsın.
Ben kendim kullandığım için 1453 öneririm. 1453 öyle çok şey sunmuyor, sağlam koltuk o kadar. Daha üst modellerde ayak uzatma -ben beğenmedim mekanizmasını-, tam yatma, masaj seçenekleri de var ama ben gerek duymuyorum ama sen duyabilirsin belki ben mesela 1453'ün ergonomisini beğeniyorum, vücuduma göre güzel uyuyor ama bana uyan sana uymayabilir. Böyle ürünleri deneyerek almak gerekli kesinlikle. Ben koltuk almadan önce Xfly, XDrive'ın ve başka üreticilerin, üretim tesislerine gitmiştim, bizzat yerinde denedim.
Tabi illa XDrive alcan diye bir şey yok ben sadece kendi tecrubemi aktarıyorum, diğer arkadaşların yorumlarını da dinle en iyisini seç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,214
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri