Öneri Oyuncu Kulaklığı Önerisi

keremartn

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
500
Selamlar, kendime güzel bir kulaklık arıyorum. Oyuncu kulaklığı olacak yani 7.1 olması önemli. Benim için önemli olan diğer faktör ise mikrofondan dinlediğim, oynadığım, izlediğim şeyin sesi karşıya gitmemesi. Yani yankı olmayacak. Dip ses sorunu da olmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar, kendime güzel bir kulaklık arıyorum. Oyuncu kulaklığı olacak yani 7.1 olması önemli. Benim için önemli olan diğer faktör ise mikrofondan dinlediğim, oynadığım, izlediğim şeyin sesi karşıya gitmemesi. Yani yankı olmayacak. Dip ses sorunu da olmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler20
dostum 2020 nisandan beri gamepower kizaru kullanıyorum bi problem yaşamaıdm gayet iyi hergün aktif kullanıyorum

Selamlar, kendime güzel bir kulaklık arıyorum. Oyuncu kulaklığı olacak yani 7.1 olması önemli. Benim için önemli olan diğer faktör ise mikrofondan dinlediğim, oynadığım, izlediğim şeyin sesi karşıya gitmemesi. Yani yankı olmayacak. Dip ses sorunu da olmazsa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
bütçe arttırabilirsen : https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html

bence asus tuf h3 modelini almalısın 7.1 desteği asus ses kalitesi gayet başarılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,140
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri