Neler Yeni

Oyunfor kimlik no istiyor ?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
ANLAMAMDA SIKINTI YOK
Kimlik numaram üzerinden istediği herşeyi yapabilirler örneğin ruhsatlı silah alırlar şirket açarlar üzerime vergileri bana kalır bunlar en basit örnekleri bu yüzden şüphelendim.

Aynen aynen oyunfor da diyordu dolar kimlik bilgilerini versinde silah alalım. Verdiğiniz cevaplarda açtığınız konu kadar komik. Nerenin güvenli nerenin güvenilir olmadığı ayrımını yapamıyorsanız zaten size ben bu durumu açıklayamam.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bynogame de Oyunforda çok eski firmalar. Güvenilirdir ver gitsin. Ayrıca şu TC kimlik numaranız çok önemliymiş triplerinden çıkın olm. Napsın lan adamlar senin benim TCmi. TC kimlik ile dolap çevirme işleri çok eskidendi.

Yıkık

80+
Şu sanal alemde her bilgisini her yere yazıp şöyle konular açan insanlara hayranım.

KVKK gereği oyunfor veya hiçbir " YASAL " kurum sizin herhangi bir bilginizi 3. taraf ile paylaşamaz.
kurumsal hiçbir firma sizin kimlik bilgilerinizi başkalarıyla paylaşamaz. Oyunfor'un sizden kimlik istemesinin sebebi orasının bir pazaryeri olması. Olası bir dolandırılma vb. gibi durumlarda karşısında muhatap bulabilmek için sizin bilgilerinizi istiyor.
Arkadaş bilgilendirmiş, dğer arkadaşların dediği gibi kurumsal büyük firmadır. Ben asıl TC istemeyen yere böyle bir işlem için başvurmazdım. Neyin ne olduğu belli olmayan şeyler tehlikeli.

yamuk

80+
Ben alışveriş yapıyorum bir kaç gündür maaşımı yedim orda, bir sorun yok ama zaten tüm firmalar istiyor ki üye olurken bile.

shasha

80+
bu tür işlemlerde TC istenmesi çok normal. oyunfor.com da güvenilir bir site. korkmanı gerektirecek bir durum yok bence.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Fark ettiyseniz oraya yanlış bilgi giremezsiniz çünkü site zaten bilgilerinizi biliyor.
Alıp adınıza şirket açmak için değil kim olduğunuzu öğrenmek için bilgini doğru girmeni istiyor.
Ayrıca bildiğim kadarıyla zaten biyometrik fotoğrafın olmadan böyle bir şey yapmaları mümkün değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
yasal sebeplerden dolayı keyfinden istemiyor birine küfür edip kaçaran napacak

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tek TC ile her şey yapılacak olsa şimdiye neler neler olurdu. Sınıf arkadaşın bile biliyor olabilir TC numaranı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ANLAMAMDA SIKINTI YOK
Kimlik numaram üzerinden istediği herşeyi yapabilirler örneğin ruhsatlı silah alırlar şirket açarlar üzerime vergileri bana kalır bunlar en basit örnekleri bu yüzden şüphelendim.
onları kimliğinle yapabilirler. sadece kimlik numaranla hiç bir şey yapamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom