Değerden değil olasılıktan bahsediyorum. Birinin düşme olasılığı 0.6 birinin 0.2 ve ikisi de aynı sandıkta.Madenin oradaki balıklar daha değerli oluyor (genellikle)
Bu bir spoiler mıydı?geraltın bir sonraki oyunda olmayaşı ve arthur morganın ölümü beni cidden çok üzüyor
hangisi içinDeğerden değil olasılıktan bahsediyorum. Birinin düşme olasılığı 0.6 birinin 0.2 ve ikisi de aynı sandıkta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bir spoiler mıydı?
RDR 2.hangisi için
oyun çıkalı 5 yıl olucak spoiler mı kaldı ağaRDR 2.
Evet. Sağol bu arada dünyanın en iyi oyunlarından biri denilen oyunun ana karakterinin spoilerını yedim.oyun çıkalı 5 yıl olucak spoiler mı kaldı ağa
bir şey değil paşam rdr2 oynamayan kaldıysa ne biliyim ağa 5 yıl olucak neredeyseEvet. Sağol bu arada dünyanın en iyi oyunlarından biri denilen oyunun ana karakterinin spoilerını yedim.
İyi bir bilgisayara veya PS'a sahip olmamak benim suçum değildi.bir şey değil paşam rdr2 oynamayan kaldıysa ne biliyim ağa 5 yıl olucak neredeyse
en güvendiğimiz adamda hain çıkıyor
yadırgadığım konu bu değil daha önce hiç izlemedinmi youtubedanİyi bir bilgisayara veya PS'a sahip olmamak benim suçum değildi.
Oynamadıysam niye izliyim ilerde açacak bilgisayarım olmayacak mı? Ki oldu da şu anda RDR2 açacak bilgisayarım var ama oynayacak heves kalmadı artık.yadırgadığım konu bu değil daha önce hiç izlemedinmi youtubedan
5 yıl olmuş buna şaşırdım
kusura bakma dostumOynamadıysam niye izliyim ilerde açacak bilgisayarım olmayacak mı? Ki oldu da şu anda RDR2 açacak bilgisayarım var ama oynayacak heves kalmadı artık.