Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana çeviri yapabilecek türkyede bir firma söylermisin
Bana çeviri yapabilecek türkyede bir firma söylermisin
Tamam firma adama nasıl gğüvenecek çeviri için bir ekip lazım bu ekipim daha önce yaptığı resmi bir yama lazım3. Parti Yamaları Yapan Ve Ücretsiz Sunan İnsanlar Gökten Mi Geliyor ?
Bence yapabilirler hocamFirma içerissinde onu yapacalk elman yok
hakketen çoğu oyun 14 17 arası destekliyorSiri cevaplıyor;
Ülkemizde oyun gerektiğinde bir iş değil tamamen boş bir şey olarak düşünülüyor. Nedeni oyun fiyatları ve Türkçe'nin çok konuşulmaması. Adamlar bizden diğer ülkeler kadar alım olacağını bilseler zaten Türkçe dil desteği de getirirler.
Nüfusa göre yorumlamayın daha ülkemizin 3/4 oyun nedir bilmiyor bile. Onlara göre oyun Candy Crush olmakta.
Kendin söylüyorsun daha 18.'yiz. Bizden ileride çok ülke var. Onlarda da zaten dil desteği var.
18 Düşük Bir Sıralama Değil Ama Siz Bilirsiniz. Ayrıca Bu Sadece Türkiye Verileri. Diğer Türk Ülkeleri buna Dahil DeğilSiri cevaplıyor;
Ülkemizde oyun gerektiğinde bir iş değil tamamen boş bir şey olarak düşünülüyor. Nedeni oyun fiyatları ve Türkçe'nin çok konuşulmaması. Adamlar bizden diğer ülkeler kadar alım olacağını bilseler zaten Türkçe dil desteği de getirirler.
Nüfusa göre yorumlamayın daha ülkemizin 3/4 oyun nedir bilmiyor bile. Onlara göre oyun Candy Crush olmakta.
Kendin söylüyorsun daha 18.'yiz. Bizden ileride çok ülke var. Onlarda da zaten dil desteği var.
Bu adamların çalışmaları resmimi yani bir firma bunlara yaptırdımıBu Adamların Dublaj yapmışlığı Bile Var.![]()
Hocam o türkçe dil destekli çikan firmaları görüyoruz onlar nasıl yapıyor ise diğer firmalarda onlardan feyz alarak bu işi halledebilirlerBana çeviri yapabilecek türkyede bir firma söylermisin
ya dostum ne saçmalıyorsun? kaynağını göster bana. http://repository.tufs.ac.jp/bitstream/10108/73105/1/aall7_4.pdf buyur. Okoyoma Üniversitesi'nde Türkçe'nin geçişliliği hakkında yapılan bir araştırma. 40. sayfaya bakabilirsin.Türkçe 85 Değil 250 Milyon Yalnız. Dünyadaki Türk Nüfusunun Sadece Türkiyede Olmadığını Ne Zaman Anlarsınız Takriben ?
Hocam Bakın Saçmalamayın. Hiç Bir Oyun Firması Öyle Tek tek Gidip Eleman Bulup Oyunları Çevirtmez. Gider bir Firma Bulur Parayı Verir Ve Oyunun Çevirisi Çıkar. Ayrıca Resmi Olmadan Herhangi Bir Destek Olmadan Bunu yapan adamlar Firma Desteğiyle Neler Neler YaparlarBu adamların çalışmaları resmimi yani bir firma bunlara yaptırdımı
Cyberpu sony ve microsoft onun dışında indy oyunlarHocam o tükçe dil destekli çikan firmaları görüyoruz onlar nasıl yapıyor ise diğer firmalarda onlardan feyz alarak bu işi halledebilirler
Bir firma bunlara kendi isteği ile yama yaptırdı mıHocam Bakın Saçmalamayın. Hiç Bir Oyun Firması Öyle Tek tek Gidip Eleman Bulup Oyunları Çevirtmez. Gider bir Firma Bulur Parayı Verir Ve Oyunun Çevirisi Çıkar. Ayrıca Resmi Olmadan Herhangi Bir Destek Olmadan Bunu yapan adamlar Firma Desteğiyle Neler Neler Yaparlar
Ayrıca Resmilikten Kasıt Nedir ?
(Resmi Mi Ayrı Yazılır)
Sonra neden yama çıkmıyor diye ağlıyorlarİster yapsınlar Türkçe ister yapmasınlar. Torent adamdır abanın torente![]()
Ben ağlamıyorum? Umrumda degil ben 2 3 saatlik sacma sapan bir yazılıma 300 400 veremem kusura bakmayınSonra neden yama çıkmıyor diye ağlıyorlar