Aga sıvı soğutmayı ters takmış olabilir misin ?360 sıvı soğutmayla sonuçlar bu şekilde ? Herhangi bir sıkıntı varmı ? Bana fazla geldi 360mm ye göre
(P95e dayanabilsin diye Oc kıstım 4.7 de direk gidiyor)
sıvı soğutucuyu o şekilde kullanırsan boazrsın360 sıvı soğutmayla sonuçlar bu şekilde ? Herhangi bir sıkıntı varmı ? Bana fazla geldi 360mm ye göre
İşte 6000 dönmesi devirdaim çalışmadığı zaman yapar normalde 1500-2500 rpm dönmesi gerekpompa 6000 devir dönüyor hwmonitörde , bir sıkıntı yok motorda vs
Hocam 6000 normal devri zaten Bitfenix Cube 360mmİşte 6000 dönmesi devirdaim çalışmadığı zaman yapar normalde 1500-2500 rpm dönmesi gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutmayi CPU fan takılı olduğundan emin ol
hocam devir normal modart pc nin videosunda görmüştüm bende ama bu değerler cidden fazla böyle olmasında bir hata var bencce bir yerlere bakman lazım herhangi bir sorun varmı diyeHocam 6000 normal devri zaten Bitfenix Cube 360mm
İşlemciyle alakalı bir şey olma ihtimali varmıdır ? Kule hava soğutuyla - 240mm ve 360mm sıvı soğutma kullandım bu işlemcide hiçbir şekilde 140W ı geçemedim hep 90+ derece olduhocam devir normal modart pc nin videosunda görmüştüm bende ama bu değerler cidden fazla böyle olmasında bir hata var bencce bir yerlere bakman lazım herhangi bir sorun varmı diye
İşlemcinin max gördüğü volt değeri nedir ?360 sıvı soğutmayla sonuçlar bu şekilde ? Herhangi bir sıkıntı varmı ? Bana fazla geldi 360mm ye göre