Çözüldü✓ Palit 5070 ti mı nitro + 9070 xt mi

fiyat olmasa giderim msi vanguard 5070 ti alırım kafam rahat olur nasıl fiyat değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dlss falan pek umrumda değil steam kütüphanem bomboş zaten forza oynayacağım cs oynayacağım boş vaktim oldukça ekstra birkaç hikaye oyunu oynarım işte
Yeni konu mu açtın :ROFLMAO: Onlar seni rahat bırakmaz, bu arada CS de Nvidia daha fazla fps veriyor, neden diye sorma bende bilmiyorum...

Hangisi daha iyi diye sormuşsunuz hocam? Başka açıklama var mı konunuzda? Başlıkta sadece hangisi yazıyor :D bütçeniz yetmiyorsa sadece hikayeli oyun oynuyor rekabetçi oyunlarda alt rütbeler de geziyorsanız amd alın. Rekabetçi oyunlarda gecikmeyi daha az hissetmek istiyor, rt seviyor path tracing deneyimlemek istiyor veya cuda kullanıyorsanız nvidia alın. İhtiyaç meselesi.
PT yi de çok kullanabiliyoruz ya :D

Hangisi daha iyi diye sormuşsunuz hocam? Başka açıklama var mı konunuzda? Başlıkta sadece hangisi yazıyor :D bütçeniz yetmiyorsa sadece hikayeli oyun oynuyor rekabetçi oyunlarda alt rütbeler de geziyorsanız amd alın. Rekabetçi oyunlarda gecikmeyi daha az hissetmek istiyor, rt seviyor path tracing deneyimlemek istiyor veya cuda kullanıyorsanız nvidia alın. İhtiyaç meselesi.
nitro + 4080 superi geçiyor palit 5070 ti dan daha kötü olabileceğine inanmıyorum

Yeni konu mu açtın :ROFLMAO: Onlar seni rahat bırakmaz, bu arada CS de Nvidia daha fazla fps veriyor, neden diye sorma bende bilmiyorum...

PT yi de çok kullanabiliyoruz ya :D
Ben sorun yaşamadım hocam hangi oyunda yaşadınız? Pt güzel çalışıyor 5070 ti ve üzeri kartlarda.

kararımı verdim palit için 5k msi vanguard için 17k fazla para vermem gerektiği için 9070 xt alacağım teşekkürler hepinize

nitro + 4080 superi geçiyor palit 5070 ti dan daha kötü olabileceğine inanmıyorum
Hikayeli oyunlar için benzerdir hocam bütçe buysa sorun yok ama rekabetçi oyunları seviyorsanız ben amd tavsiye etmem. Rt seviyorsanız pt seviyorsanız yine amd tavsiye etmem 3d modelleme yapıyorsanız zaten amd pek işinize yaramaz dediğim gibi sadece hikayeli oyun oynamak istiyorsanız amd olur neden olmasın

Ben sorun yaşamadım hocam hangi oyunda yaşadınız? Pt güzel çalışıyor 5070 ti ve üzeri kartlarda.
Açıkçası RT sevmiyorum ama artık direk oyunlara entegre olduğu için kullanıyoruz. Ama mesela Doom Dark Ages'de görsel açıdan pek gelişme yokken baya dibe çakıyor gerçi ben fg de açmıyorum ve mfgsizde kullanılmıyor. RT yi en azından yavaş yavaş fg siz bile kullanacak duruma geldik. Tabii oyunda ne kadar rt olduğuna da bağlı. Ne zaman PT yi fg siz kullabilirsek, ben tamamım :D

diğerlerine göre nazaran daha ucuz markalardan 5070 ti alsam uzun vadede üzer mi

7800x3d
b850 gaming plus
9070 xt
arctic liquid freezer ii 360
xpg lancer 2x16
fsp vita 850gm
şimdilik bunları düşünüyorum 7-8 ağustos gibi almayı düşünüyorum

tek ekran kartı ve kasa fanında karar veremedim gaming gecesinden denk getirirsem lian li fan alabilirim 1300 tl fazla pahalı
MSI b850 gaming plus alırken düz wifi versiyonunu yani (wifi7) olanını almaya dikkat et, yeni revize edilmiş versiyonu wifi6e GPU x16 PCIE slotu 4.0, wifi7 olanda 5.0.

Ekran kartına gelicek olursak ikisi de güzel, şimdi alıcak olsam 9070xt alırdım çünkü 5070 ti super çıktığında düz 5070 ti'ın değeri düşecek, ilerde satıp upgrade yapmak istediğinde değer kaybetmiş olacak 2. el 5070 ti superlerin arasında.

Açıkçası RT sevmiyorum ama artık direk oyunlara entegre olduğu için kullanıyoruz. Ama mesela Doom Dark Ages'de görsel açıdan pek gelişme yokken baya dibe çakıyor gerçi ben fg de açmıyorum ve mfgsizde kullanılmıyor. RT yi en azından yavaş yavaş fg siz bile kullanacak duruma geldik. Tabii oyunda ne kadar rt olduğuna da bağlı. Ne zaman PT yi fg siz kullabilirsek, ben tamamım :D
Zevk meselesi o kısım hocam yav ben bayılıyorum pt ve rt kullanmaya :D doom da nvidia 50xx kartla sorun yaşamak çok zor çünkü mfg 4x bile yapsanız ne görüntü bozuluyor çok fazla, ne de sorun yaşatıyor gecikme zaten hissedilmiyor amd kart kullanlar için sorun olabilir ona bir şey diyemem geliştiriciler artık uğraşmak istemiyor rt açsınlar diyor :D

10 yıldır 60 fps oynuyorum neye geçsem çağ atlamış oluyorum zaten
Bu arada sen bütçeyi 90-95 demişsin

Ekran Kartı 40k
İşlemci 15k
Anakart 12k
aio 6500
Ram 5000
PSU 6500 dersek 85.000 ediyor kasa da 6k desek 91 Senin daha yerin var, al RTX🤣:devilish:

Zevk meselesi o kısım hocam yav ben bayılıyorum pt ve rt kullanmaya :D doom da nvidia 50xx kartla sorun yaşamak çok zor çünkü mfg 4x bile yapsanız ne görüntü bozuluyor çok fazla, ne de sorun yaşatıyor gecikme zaten hissedilmiyor amd kart kullanlar için sorun olabilir ona bir şey diyemem geliştiriciler artık uğraşmak istemiyor rt açsınlar diyor :D
Hım doğru, Eternal kadar optimize değil ama iyi oyun.

Kendinimi kötü hissettim marka fanboyluğu yapar gibi olunca

Bu arada sen bütçeyi 90-95 demişsin

Ekran Kartı 40k
İşlemci 15k
Anakart 12k
aio 6500
Ram 5000
PSU 6500 dersek 85.000 ediyor kasa da 6k desek 91 Senin daha yerin var, al RTX🤣:devilish:

Hım doğru, Eternal kadar optimize değil ama iyi oyun.

Kendinimi kötü hissettim marka fanboyluğu yapar gibi olunca
Bir fanboyluğumu yok hocam bir çok kart geçti elimden amd ve nvidia olarak deneyim aktarımı diyelim, ben zaten 3d modelleme yapıyorum amd alsam da işe yaramıyor :D ne octane çalışıyor ne v ray kullanabiliyorum en başından beri söyledim sadece hikayeli oyun oynayan adama farketmez. Bütçe neyse en iyi kart o.

Bir fanboyluğumu yok hocam bir çok kart geçti elimden amd ve nvidia olarak deneyim aktarımı diyelim, ben zaten 3d modelleme yapıyorum amd alsam da işe yaramıyor :D ne octane çalışıyor ne v ray kullanabiliyorum en başından beri söyledim sadece hikayeli oyun oynayan adama farketmez. Bütçe neyse en iyi kart o.
Sana demedim kendime dedim :D

Geri