Papara Alternatifi Banka Önerisi

aynen hiç bir işlem yapılamaz diyor yasa dışı kumar sitelerine para dolaşımı vs diye iptal edilmiş yani kapatıldı büyük ihtimalle
paranız varsa TMSF tarafından iade edilecek diyor kısaca

( gemini a sordum ) :)
tesekkur ederım bılgılendırme ıcın paycelle gecıcem gıbı duruyor.

Papara'nın kapanmasının ardından bankasız kaldım, acilen yeni bir alternatife ihtiyacım var.
Yaşım 25, işsizim. Gösterebileceğim herhangi bir gelirim vs. yok. İbanla ailemden para alabileceğim, aylık 3-4k limitli bir kredi kartım olsa işimi fazlasıyla görür.
Yaşadığım ilçede hiçbir banka şubesi yok, müşteri hizmetleri üzerinden hangi bankadan hesap açtırabilirim?
enpara ve fups kullaniyorum aktif olarak

Hocam Papelde ücretsiz ibana para yollayabiliyor muyuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en parada chasck back falan var mı ?
Evet ücretsiz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Papara'nın kapanmasının ardından bankasız kaldım, acilen yeni bir alternatife ihtiyacım var.
Yaşım 25, işsizim. Gösterebileceğim herhangi bir gelirim vs. yok. İbanla ailemden para alabileceğim, aylık 3-4k limitli bir kredi kartım olsa işimi fazlasıyla görür.
Yaşadığım ilçede hiçbir banka şubesi yok, müşteri hizmetleri üzerinden hangi bankadan hesap açtırabilirim?
Enpara Alsana Mis Gibi Ücret Felan Yok Para Gönderip Almada

Nays dijital kredi kartı veriyor beklemeden kullanabilirsin aidatı felan da yok. Fast ücretsiz cashback bol

kart takla attırmak için başka uygulama veya yöntem varmı??

Enpara kullanabilirsin, şubesi olmadığı için her şeyi online zaten bankanın, transfer masrafı kart masrafı falan hiçbir masraf yok.

Not: neredeyse her bankadan görüntülü görüşmeyle hesap açabilirsin şunun bu kampanyaları var falan diye bakıp onlardan da açabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri