Yardım Paparadan discord nitro aboneliği alamıyorum

cansux

80+
Reaksiyon skoru
40
Paparadan discord nitro almayı denediğimde bu şekilde hata veriyor. Parayı kartımdan çekiyor 5 dakika sonra da iade ediyor. Bir sürü kez denedim bir türlü alamadım limitim her şeyim var ama alamıyorum bilgisi olan varmı?

Ekler

• IMG_20250331_193726.jpg
    IMG_20250331_193726.jpg
    254.3 KB · Hit: 48
Kullandığın kart bilgileri sanal kart'a ait ise kabul etmiyor diye biliyorum kaçak nitro vs. olaylarından ötürü. Fiziksel kartın var ise onunla dene zaten ayarlardan iptal edebiliyorsun aylık aboneliği istemediğin zaman iptal edersin.

Paparadan discord nitro almayı denediğimde bu şekilde hata veriyor. Parayı kartımdan çekiyor 5 dakika sonra da iade ediyor. Bir sürü kez denedim bir türlü alamadım limitim her şeyim var ama alamıyorum bilgisi olan varmı?
eskiden millet nitro bugı yapıyordu ondan dolayı kabul etmiyor . fiziksel kart ile eder

sanal kart ile alakası yok adres bilgilerini asd qwe diye salladıysan biraz uzun ve random olmayan şeyler yaz,posta koduna da sayı yazmalısın harf yazdıysan kabul etmez

sanal kart ile alakası yok adres bilgilerini asd qwe diye salladıysan biraz uzun ve random olmayan şeyler yaz,posta koduna da sayı yazmalısın harf yazdıysan kabul etmez
Sanal kart ile alakalıymış bu arada. Fiziksel ile deneyince oldu.

dogru bende paparayla alamadım sanal ve fiziksel de denedim bugün iş bankasıyla alabildim

sanal kart ile alakalı değil 4 hesaba nitro almışsın o zaman o sanal kart ile,farklı sanal kart ile denesen onda da alırdı
valla 6-7 sanal kartala 2 farklı hesapta denedim olabilir belki benimkiyle alakalı bi durumdur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla 6-7 sanal kartala 2 farklı hesapta denedim olabilir belki benimkiyle alakalı bi durumdur
hepsi kendi kartım bu arada yanlıs anlasılmasın ama sanırım bende calısmıyo

Ekler

• 1743440351193.png
    1743440351193.png
    134.6 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,923
Üyeler
174,941