cansux
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
eskiden millet nitro bugı yapıyordu ondan dolayı kabul etmiyor . fiziksel kart ile ederPaparadan discord nitro almayı denediğimde bu şekilde hata veriyor. Parayı kartımdan çekiyor 5 dakika sonra da iade ediyor. Bir sürü kez denedim bir türlü alamadım limitim her şeyim var ama alamıyorum bilgisi olan varmı?
Sanal kart ile alakalıymış bu arada. Fiziksel ile deneyince oldu.sanal kart ile alakası yok adres bilgilerini asd qwe diye salladıysan biraz uzun ve random olmayan şeyler yaz,posta koduna da sayı yazmalısın harf yazdıysan kabul etmez
dogru bende paparayla alamadım sanal ve fiziksel de denedim bugün iş bankasıyla alabildimsanal kart ile alakası yok adres bilgilerini asd qwe diye salladıysan biraz uzun ve random olmayan şeyler yaz,posta koduna da sayı yazmalısın harf yazdıysan kabul etmez
sanal kart ile alakalı değil 4 hesaba nitro almışsın o zaman o sanal kart ile,farklı sanal kart ile denesen onda da alırdıSanal kart ile alakalıymış bu arada. Fiziksel ile deneyince oldu.
valla 6-7 sanal kartala 2 farklı hesapta denedim olabilir belki benimkiyle alakalı bi durumdursanal kart ile alakalı değil 4 hesaba nitro almışsın o zaman o sanal kart ile,farklı sanal kart ile denesen onda da alırdı
hepsi kendi kartım bu arada yanlıs anlasılmasın ama sanırım bende calısmıyovalla 6-7 sanal kartala 2 farklı hesapta denedim olabilir belki benimkiyle alakalı bi durumdur