Yardım Papara'dan yanlışlıkla Zula epin aldım

İade Alınır mı

• Evet

Oylar: 3 7.3%
  • Hayır

Oylar: 38 92.7%

• Oy kullanan toplam üye
    41
Bugün Papara üzerinden uc alacaktım, yanlışlıkla Zula'ya tıklayıp onay verdim ve şu an elimde epin var fakat oyunu oynamıyorum. Papara'ya mail attım acaba iade alırlar mı?
İade alıcaklarını pek sanmıyorum zula oynayan arkadaşın varsa o sana uc alsın sende ona e-pini ver.

Nasıl bu kadar sakar ve dikkatsiz olabiliyorsunuz ki?
Pubg mobile için alacaktım fakat Zula olmuş bi anlık hata işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadarlık almıştın?
7 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade alıcaklarını pek sanmıyorum zula oynayan arkadaşın varsa o sana uc alsın sende ona e-pini ver.
Hepsine yürütmeye çalıştım ama alan çıkmadı

Yanlışlıkla başka bir oyunun sayfasına giriyorsunuz, daha sonra o oyunun oyun içi parasını alıyorsunuz ve bir de iade bekliyorsunuz. Boşuna beklemeyin derim.

Pini etkinleştirip etkinleştirmediğinden emin olamayacakları için iade almayacaklardır diye düşünüyorum.

Bugün Papara üzerinden uc alacaktım, yanlışlıkla Zula'ya tıklayıp onay verdim ve şu an elimde epin var fakat oyunu oynamıyorum. Papara'ya mail attım acaba iade alırlar mı?

Satışa konu ürün, bir oyun içi üründür. Bu ürün sadece Zula oyununda kullanılabilir. Ürün, TÜKETİCİ’ye elektronik ortamda ve anında teslim edilir. Teslimden sonra iadeye konu edilemez.

Hocam iade almazlar Allah'tan 7 liralık almışsınız boşverin.

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.
Sağolun
Hocam iade almazlar Allah'tan 7 liralık almışsınız boşverin.
Satışa konu ürün, bir oyun içi üründür. Bu ürün sadece Zula oyununda kullanılabilir. Ürün, TÜKETİCİ’ye elektronik ortamda ve anında teslim edilir. Teslimden sonra iadeye konu edilemez.
işlem geçmişimde 7 tl zula yazıyor iyice sinirleniyorum Kendimi enayi gibi hissettim Allahtan 7 tl lik almışım

7tl likmiş sokaktan geçen bir çocuğa verde sevinsin

Geri