_ByYuSuF06_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
Bugün Papara üzerinden uc alacaktım, yanlışlıkla Zula'ya tıklayıp onay verdim ve şu an elimde epin var fakat oyunu oynamıyorum. Papara'ya mail attım acaba iade alırlar mı?
İade alıcaklarını pek sanmıyorum zula oynayan arkadaşın varsa o sana uc alsın sende ona e-pini ver.Bugün Papara üzerinden uc alacaktım, yanlışlıkla Zula'ya tıklayıp onay verdim ve şu an elimde epin var fakat oyunu oynamıyorum. Papara'ya mail attım acaba iade alırlar mı?
Pubg mobile için alacaktım fakat Zula olmuş bi anlık hata işteNasıl bu kadar sakar ve dikkatsiz olabiliyorsunuz ki?
7 tlne kadarlık almıştın?
Hepsine yürütmeye çalıştım ama alan çıkmadıİade alıcaklarını pek sanmıyorum zula oynayan arkadaşın varsa o sana uc alsın sende ona e-pini ver.
Belki arkadaşlara satabilirim Her yolu deniyorumYanlışlıkla başka bir oyunun sayfasına giriyorsunuz, daha sonra o oyunun oyun içi parasını alıyorsunuz ve bir de iade bekliyorsunuz. Boşuna beklemeyin derim.
Bugün Papara üzerinden uc alacaktım, yanlışlıkla Zula'ya tıklayıp onay verdim ve şu an elimde epin var fakat oyunu oynamıyorum. Papara'ya mail attım acaba iade alırlar mı?
SağolunGeçmiş olsun.
Hocam iade almazlar Allah'tan 7 liralık almışsınız boşverin.
işlem geçmişimde 7 tl zula yazıyor iyice sinirleniyorum Kendimi enayi gibi hissettim Allahtan 7 tl lik almışımSatışa konu ürün, bir oyun içi üründür. Bu ürün sadece Zula oyununda kullanılabilir. Ürün, TÜKETİCİ’ye elektronik ortamda ve anında teslim edilir. Teslimden sonra iadeye konu edilemez.