Neler Yeni

para cezası alırmıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rüzgar Arinç
merhaba ben daha önce arkadaşımın epic games 2 aşamalı doğrulamasını yapmıştım ama daha sonra şakalaşıyoduk bende gidip e posta sını değiştirmiştiim sonrada söylmiştim benim yaptığımı ve hemen şakaypmak istediğimi söyleyip geri vermiştim ve daha sonra arkadaşımın hesabı çalındı ve çalankişixbox hesabını bağlamıştı bnede arkadaşımla haberleşip onun hesabına girip daha sonra xbox hesap bağlantısını kestim sonra o ps den giremedi bende tekrar bağlarsak olur diye ps network hesabını bağlantısını kestim daha sonra tekarar bağlıyamadık sonra babasıyla konuştum onun arkadaşı sony de çalışıyormuş sora hesabı kurtyardık ve babası da direk çalan kişiye ip adresinden dava açtı bende ona kendi ip adresimi atttım ve oda benim ip adresimi kendi giriş yaptığını belirteceğini söyledi bende tmm dedim yalaşık 1ay oldu çalan kişiye dava açtı tai babası ama acaba bir ihtimal ben suç alırmıyım ip adresim olarak dış ip adresimi atmıştım bide eğer suçlu ben olsaydım bana mahkemeden kağıt gelirdi değilmilütfen yardım edin kafam bayağı karıştı

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Neden bu kadar enteresan işlere giriyorsunuz ki ? Umarım elinizin ayağınızın rahat durması için bu size ders olur. Ayriyeten arkadaşınızın bilgisi dahilinde işlem yaptığınız için size bir şey olacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rüzgar Arinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ceza almazsın, olay çok karışık ya.:D
merhaba öncelikle y6ardımcı olduğun için tşk ama ip adresim olarak onlarda dış ip adresim çikar dimi mahkeemde yalış bişey yapmamışımdır dimi sizce

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
merhaba ben daha önce arkadaşımın epic games 2 aşamalı doğrulamasını yapmıştım ama daha sonra şakalaşıyoduk bende gidip e posta sını değiştirmiştiim sonrada söylmiştim benim yaptığımı ve hemen şakaypmak istediğimi söyleyip geri vermiştim ve daha sonra arkadaşımın hesabı çalındı ve çalankişixbox hesabını bağlamıştı bnede arkadaşımla haberleşip onun hesabına girip daha sonra xbox hesap bağlantısını kestim sonra o ps den giremedi bende tekrar bağlarsak olur diye ps network hesabını bağlantısını kestim daha sonra tekarar bağlıyamadık sonra babasıyla konuştum onun arkadaşı sony de çalışıyormuş sora hesabı kurtyardık ve babası da direk çalan kişiye ip adresinden dava açtı bende ona kendi ip adresimi atttım ve oda benim ip adresimi kendi giriş yaptığını belirteceğini söyledi bende tmm dedim yalaşık 1ay oldu çalan kişiye dava açtı tai babası ama acaba bir ihtimal ben suç alırmıyım ip adresim olarak dış ip adresimi atmıştım bide eğer suçlu ben olsaydım bana mahkemeden kağıt gelirdi değilmilütfen yardım edin kafam bayağı karıştı
mahkemenin olayı anliyacağını sanmıyorum.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
muhtemelen hayır arkadaşın problem etmezse ve şaka kaldıracak birisi ise bişi olmaz

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şimdi olay garip ama arkadaşın senin için benim bilgim var derse sana bir şey olmaz ki

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben anlayamadım ne olmuş :D
Arkadaşının hesabına girmiş şakalasmak için sonra geri çıkmış,sonra o hesap çalınınca tekrar hesaba girip xbox baglatısını kesmiş(çalan kişi xbox üzerinden bağlanmış).sonra babasi çalan kişiye ip adresinden dava açmış o hesaba bende girdim bana bişey olurmu diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rüzgar Arinç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,755
Üyeler
165,583