Rüzgar_60
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 55
- İsim
- Rüzgar Arinç
merhaba ben daha önce arkadaşımın epic games 2 aşamalı doğrulamasını yapmıştım ama daha sonra şakalaşıyoduk bende gidip e posta sını değiştirmiştiim sonrada söylmiştim benim yaptığımı ve hemen şakaypmak istediğimi söyleyip geri vermiştim ve daha sonra arkadaşımın hesabı çalındı ve çalankişixbox hesabını bağlamıştı bnede arkadaşımla haberleşip onun hesabına girip daha sonra xbox hesap bağlantısını kestim sonra o ps den giremedi bende tekrar bağlarsak olur diye ps network hesabını bağlantısını kestim daha sonra tekarar bağlıyamadık sonra babasıyla konuştum onun arkadaşı sony de çalışıyormuş sora hesabı kurtyardık ve babası da direk çalan kişiye ip adresinden dava açtı bende ona kendi ip adresimi atttım ve oda benim ip adresimi kendi giriş yaptığını belirteceğini söyledi bende tmm dedim yalaşık 1ay oldu çalan kişiye dava açtı tai babası ama acaba bir ihtimal ben suç alırmıyım ip adresim olarak dış ip adresimi atmıştım bide eğer suçlu ben olsaydım bana mahkemeden kağıt gelirdi değilmilütfen yardım edin kafam bayağı karıştı