Videosu yoksa iade almak falan zorunda değilsin. Kendi bozuk paneli ile değişmediği ne malum? İlan fotoğrafları kargo tarihine yakın mıydı?Herkes diyordu sorun yaşarsın diye nalet olsun şu işe baksanıza açarken almamış videoya ben sağlam olarak gönderdim belli paketleme Side sağlamdı dedi
bendede öyle oldu adam ekran kartını alıp ceplemiş sonra ekran kartı yoktuki diyo sonradan davayla çözdüm allahtanHerkes diyordu sorun yaşarsın diye nalet olsun şu işe baksanıza açarken almamış videoya ben sağlam olarak gönderdim belli paketleme Side sağlamdı dedi
Alıcı iade eder. Parasınıda geri alır muhtemelen. Kötü bi durumHerkes diyordu sorun yaşarsın diye nalet olsun şu işe baksanıza açarken almamış videoya ben sağlam olarak gönderdim belli paketleme Side sağlamdı dedi
Süreç ne kadar uzun olurAlıcı iade eder sende hiçbirşey yapamazsın maalesef kötü bir durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Davalık bir durum olur oda uğraş dur.
senin şu imzaki laptopmuSüreç ne kadar uzun olur
Videoda var zaten diye mesaj yazmışsın. Kargolama anında video mu çektin?Herkes diyordu sorun yaşarsın diye nalet olsun şu işe baksanıza açarken almamış videoya ben sağlam olarak gönderdim belli paketleme Side sağlamdı dedi
Evet iade talebi oluşturdu bu arada mahkemeye vericem yakın zamanda umrumda Bile değilsenin şu imzaki laptopmu
Süreç uzun sürer büyük ihtimalle. Benim başıma gelmedi ama uyarmışlsrdı artık bende param güvende ile satmıyorum. Kimseye güven kalmadı artık.Süreç ne kadar uzun olur