Neler Yeni

Yardım Param güvende Gelişmeler

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Herkes diyordu sorun yaşarsın diye nalet olsun şu işe baksanıza açarken almamış videoya ben sağlam olarak gönderdim belli paketleme Side sağlamdı dedi
Çok geçmiş olsun türk sitelerindeki bu saçma sapan yöntemler ile satış yapılmaz maalesef hele bu paramgüvende direkt alıcıları koruyor zaten max türk sitesinin yapacağı yöntem işte ne beklersinki..

Keşke laptopu göndermeden önce hesabınızda yanda açıkken sesli video çekseydiniz laptopun kırık olmadığına dair belki bir işe yarardı .. Peşini bırakmayın mahkemeye taşıyın bunun gibi insanlar yüzünden sizin gibi iyi kalpli insanlar zarara giriyor üzücü..
Mesaj otomatik birleştirildi:

ulan olay ile alakam yok ama benim laptopmuş gibi çok sinirlendim ya
Cidden ya türk insanından ne bişey alınır ne bişey satılır varya tilt oldum şimdi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772
İsim
Mert Can Ergün
Geçmiş olsun

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Çok geçmiş olsun türk sitelerindeki bu saçma sapan yöntemler ile satış yapılmaz maalesef hele bu paramgüvende direkt alıcıları koruyor zaten max türk sitesinin yapacağı yöntem işte ne beklersinki..

Keşke laptopu göndermeden önce hesabınızda yanda açıkken sesli video çekseydiniz laptopun kırık olmadığına dair belki bir işe yarardı .. Peşini bırakmayın mahkemeye taşıyın bunun gibi insanlar yüzünden sizin gibi iyi kalpli insanlar zarara giriyor üzücü..

Cidden ya türk insanından ne bişey alınır ne bişey satılır varya tilt oldum şimdi.
akşam akşam oturduğum yerde kıvranıyorum şimdi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kargo paketini hazırlarken detaylı bir şekilde videoya alman gerekirdi. Aynı zamanda paketi şubeye teslim ederken de.
Kullanmasini bildikten sonra param güvende iyi bir hizmet. Elbette kime denk geldiğine göre değişiyor, durduk yere dava ile uğraşacaksın.

Ama dediğim gibi, elinde video kaydı varsa bu işten zararlı çıkmazsın. Geçmiş olsun.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Herkes diyordu sorun yaşarsın diye nalet olsun şu işe baksanıza açarken almamış videoya ben sağlam olarak gönderdim belli paketleme Side sağlamdı dedi
Herhangi bir kanıtı yok iade almak zorunda değilsin. Kendi suçu videoya almamak

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
Fatih
Bı arkadaş dediko kargoyu alma geri ona gitsin böyle bir şey mümkünmü @sameenshaw @ÇiktaMuz
Tam olarak ne gerçekleşeceğini kestiremiyorum ancak elinizi çabuk tutup sahibinden müşteri hizmetlerine başvurun bence ve adama da bunu bildirin. Olumsuz karar çıkması halinde mahkemeye başvuracağınızı da ekstra şekilde bildirin. Ortamı germeden yapmaya çalışın bu işi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Tam olarak ne gerçekleşeceğini kestiremiyorum ancak elinizi çabuk tutup sahibinden müşteri hizmetlerine başvurun bence ve adama da bunu bildirin. Olumsuz karar çıkması halinde mahkemeye başvuracağınızı da ekstra şekilde bildirin. Ortamı germeden yapmaya çalışın bu işi.
Yazdimda benle ne alakası var kargo şirketini ver vs diyor off bıktım

Müşteri temsilcisi iadeyi kabul etme 7 gün içinde belgeleri biz sun dedi

Herhangi bir kanıtı yok iade almak zorunda değilsin. Kendi suçu videoya almamak
Sahibinden bana sormuyorki direk kabul ediyor sistem oto

Kargo paketini hazırlarken detaylı bir şekilde videoya alman gerekirdi. Aynı zamanda paketi şubeye teslim ederken de.
Kullanmasini bildikten sonra param güvende iyi bir hizmet. Elbette kime denk geldiğine göre değişiyor, durduk yere dava ile uğraşacaksın.

Ama dediğim gibi, elinde video kaydı varsa bu işten zararlı çıkmazsın. Geçmiş olsun.
Kullanmasını bilende kullanmasın hocam en azından elektronik için

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Ahmet Hakan

Onun sorunu. Kargo paketi sorunluysa almayacaktı. Suç kendisinin. Açarken video ile açsaydı o zaman hak iddia edebilirdi. Senin sağlam paneli kendi paneliyle değişip senin panele konma amacıyla aldı bence.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
Fatih

Hocam hasarlı kargoyu almak kullanıcının sorumluluğunda. "Beni verme" diyerek olmuyor bu iş.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kullanmasını bilene derken sana gönderme yapmadım.
Param güvendenin tek sevmediğim yanı iade durumunda komisyonu vermemesi.

Elektronik eşya satacağınız veya alacağınız zaman, kargo şubesine laptopu götürüp alıcıyı görüntülü arayacaksınız. Paketlemeyi gözünün önünde yapıp şubeye teslim edeceksiniz. Konuşma esnasında da kargoyu açarken videoya almasını söyleyeceksiniz.
Yani elektronik eşya da kullanmasın demen saçma bence.

Tekrardan geçmiş olsun, video kaydın varsa sıkıntı olmaz merak etme.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam hasarlı kargoyu almak kullanıcının sorumluluğunda. "Beni verme" diyerek olmuyor bu iş.
Arkadaşımın babasına sordum şimdi panel değişimi mı yapılmış diye cevap bekliyorum ama herkes muhtemelen böyle yapılmış diyor

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Çocuğun gerçekten suçu olmayabilir, kargo da da kırılmış olabilir. Whatsappta yazdıklarına bakılırsa dolandırıcı gibi durmuyor

Top Bottom