Param güvende ile alabilirsin geri gönderirsin en kötüArkadaşlar sahibinden de param güvende ile bir rx 580 yada rx 590 almak istiyorum.
Ne tür riskler var? Sorun olur mu?
Örneğin şu kartı
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
güvence vermiyorlar iade edersin diyen kişi büyük yalan söylüyordur sahibinden müşteri hizmetlerini ararsan güvence veremediklerini söyleyecektir ben aradığım ıcım oradan bıkıyorum sağlam ürün gönderip gondermeyegı satıcıya bağlı sorunlu urun gönderirse uğraşır durursunRisk var mı? Mesela adam kart diye armut gönderdi bu durumda ne oluyor?
Elmayı geri gönderdim adam iadeyi onaylamadı mesela "kart gönderdim boş paketi iade etti" diye bir söylemde bulundu bu durumda ne oluyor. Sistem adam iadeyi onaylamasa dahi iade ediyor mu parayı?Hocam param güvende ile alıcıysan hiç bir şey olmaz adam armut göndersin. sen elma al koy gönder hiç bir şey olmaz sistem tamamen alıcıyı korumalı.
en net bilgiyi müşteri destek ekibi verir ama ben arayıp sordugumda bana sunları dedı. Geri gönderme hakkınız var ama satıcı sahıs mahkemede hakkını arayabilir.Hocam çok merak ediyorum adam kart diye armut gönderdi bu durumda ne oluyor?
Evet rx 500 serisi çok çok sıkıntılı. Fiyatları da o yüzden uygun. Çok kaliteli macunum var. Temizlik ve bakımı yaptıktan sonra biraz fine tuning yaparım diyorum. Bios atarım karta voltaj ve performansını optimize edecek şekilde. Planım bu.Biraz sıkıntılı kart bu arada haberin olsun çok watmann hatası alırsın
Benim merak ettiğim şu. İade ettim diyelim ürünü. Paramın iadesi için satıcının onay vermesi gerekiyor mu yoksa satıcı iadeyi onaylasa da onaylamasa da sahibinden bana paramı iade ediyor mu?en net bilgiyi müşteri destek ekibi verir ama ben arayıp sordugumda bana sunları dedı. Geri gönderme hakkınız var ama satıcı sahıs mahkemede hakkını arayabilir.
Yani sadece firma para ve malın kısılere ulasımını saglıyor. Onun dısında gelısen olaylara mudahele etmıyor. Ben "ozellıkle sıfır yazılan bır urun alıp kutusunu acıcam ve arıza cıkıp cıkmadıgını test edıcem. arıza cıkarsa gerı gonderıcem ama bu sefer sıfır bır urun olmamıs oluyor bu asamada ne olacak" dediğimde bu cevabı aldım.
Evet rx 500 serisi çok çok sıkıntılı. Fiyatları da o yüzden uygun. Çok kaliteli macunum var. Temizlik ve bakımı yaptıktan sonra biraz fine tuning yaparım diyorum. Bios atarım karta voltaj ve performansını optimize edecek şekilde. Planım bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim merak ettiğim şu. İade ettim diyelim ürünü. Paramın iadesi için satıcının onay vermesi gerekiyor mu yoksa satıcı iadeyi onaylasa da onaylamasa da sahibinden bana paramı iade ediyor mu?
Hocam Satıcı onaylayacak. Benim tavsiyem iyice araştırın, ben olsam satıcıdan oyundayken 10dk video çekmesini isterdim. O şekilde bir sorun olursa oyun kapanırsa falan almazdım.Evet rx 500 serisi çok çok sıkıntılı. Fiyatları da o yüzden uygun. Çok kaliteli macunum var. Temizlik ve bakımı yaptıktan sonra biraz fine tuning yaparım diyorum. Bios atarım karta voltaj ve performansını optimize edecek şekilde. Planım bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim merak ettiğim şu. İade ettim diyelim ürünü. Paramın iadesi için satıcının onay vermesi gerekiyor mu yoksa satıcı iadeyi onaylasa da onaylamasa da sahibinden bana paramı iade ediyor mu?