Neler Yeni

Parfüm ve mont önerisi verecek var mı?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi kışlık erkek parfümü ve mont arıyorum boynerde indirimde olan parfümlerden olursa sevinirim fiyat limiti aklımda yok kaliteli olsun ve mont uzun yıllar götürsün yeter teşekkürler

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
koray canpolat
mont pullbear dan aldım baya güzel ve ucuz ,parfüm montblanc

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz
tom ford ombre leather - black orchid. mağazada deneyip beğendiğini alabilirsin 150ml almak 1 yıllık parfüm ihtiyacını kapatır

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tom ford ombre leather - black orchid. mağazada deneyip beğendiğini alabilirsin 150ml almak 1 yıllık parfüm ihtiyacını kapatır
Hocam yaş 17 tom ford ombre leather için fazla gencim bence black orchidde çok pahalı kalıyor daha erken onlar için benimde aklımda swy var düz edt versiyonu mu daha iyi olur benim için yoksa farklı bi versiyonu mu?

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi kışlık erkek parfümü ve mont arıyorum boynerde indirimde olan parfümlerden olursa sevinirim fiyat limiti aklımda yok kaliteli olsun ve mont uzun yıllar götürsün yeter teşekkürler
Nasıl kokular seversin baharatlı, tatlı, temiz... Ona göre tavsiyede bulunabilirim veya buraya yazayım boynerde test ederek alırsın

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eray Fındık
Nasıl kokular seversin baharatlı, tatlı, temiz... Ona göre tavsiyede bulunabilirim veya buraya yazayım boynerde test ederek alırsın
hocam tatlı kokular daha çok hoşuma gidiyor

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz
Hocam yaş 17 tom ford ombre leather için fazla gencim bence black orchidde çok pahalı kalıyor daha erken onlar için benimde aklımda swy var düz edt versiyonu mu daha iyi olur benim için yoksa farklı bi versiyonu mu?
Bence Black Orchid üni dönemi gençlere hitap ediyor ama sizin kararınız koku görecelidir.

Şuanki fiyatlar en düşükleri neredeyse eylül ayında 7300'e ombre almıştım

EDP versiyon varsa tercih edin, daha kalıcı oluyorlar konstantrasyon farkı nedeniyle

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eray Fındık
Bence Black Orchid üni dönemi gençlere hitap ediyor ama sizin kararınız koku görecelidir.

Şuanki fiyatlar en düşükleri neredeyse eylül ayında 7300'e ombre almıştım

EDP versiyon varsa tercih edin, daha kalıcı oluyorlar konstantrasyon farkı nedeniyle
düz swy nun edpsi yok galiba versiyonlarının vr onların ne farkı var bilmiyorum fiyat farkıda var aralarında 600-700 tl değer mi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerilerini bekliyorum hocam

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,577
İsim
Taha yücel
Stronger with you güzeldir

mont olarak prada- casablanca bile öneririm de o kadara çıkabiliyosan :d

tommy hilfiger da güzel montlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç