Passat mı SuperB mi?

Hangisi?

• Passat

Oylar: 11 45.8%
  • SuperB

Oylar: 13 54.2%

• Oy kullanan toplam üye
    24

AustinYellowM4

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Arkadaşlar soru belli. Açıkçası Passat daha pahalı ve özellik olarak daha az üstelik Benzinli. SuperB ise daha dolu ve dizel.Sizce hangisi?
Passat 1.4 TSI Highline mı?
SuperB 1.6 TDI Prestige mi?

SuperB'in vergisi daha fazla.

SuperB tabiiki. Passattan tek farkı adı :D Hatta daha iyi bence.VW grubundan Skoda ucuz araba üretiyor Vw'ye göre. Özellikleri vs. dersen zaten aynı fabrikada üretim. Tasarım olarak daha sportif bence. Ben SuperB tercih ederdim.

Passat ama 1.4 gitmez o arabaya
Aslında evet arabanın hakkı 2.0 ama vergiler ve fiyatlar göz kırpıyor. Ama 1.4te fena değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SuperB tabiiki. Passattan tek farkı adı :D Hatta daha iyi bence.VW grubundan Skoda ucuz araba üretiyor Vw'ye göre. Özellikleri vs. dersen zaten aynı fabrikada üretim. Tasarım olarak daha sportif bence. Ben SuperB tercih ederdim.
SuperB daha dolu arka koltuklarda ısıtma var elektirikli bagaj var sürüş modu var ve en güzeli Apple car play var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Passata verilecek parayla üst segment araba alınabilir. SuperB ile arasında aşırı fiyat farkı var. Benim tercihim SuperB. :) Gerçi hiçbir araba o kadar etmez de neyse. 1.6 Passatın sıfırı 500.000 miş şu an baktım. Bitmişiz biz ha

Arkadaşlar soru belli. Açıkçası Passat daha pahalı ve özellik olarak daha az üstelik Benzinli. SuperB ise daha dolu ve dizel.Sizce hangisi?
Passat 1.4 TSI Highline mı?
SuperB 1.6 TDI Prestige mi?
SuperB bu karşılaştırmada daha iyi bence.

passat 1.4 olmasaydı passat derdim bizde 2017 model vardı motorunu unuttum 260 gördüğümüz oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,148
Üyeler
191,361
Son üye
UncZ→
Geri