Yagami'łighT
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Patlamicak en ucuz win 10 home keyi lazım 1 tık acil
Umarım KM Tools derken KMSpico'yu kastetmiyorsunuzdur.Niye Km Tools kullanmıyorsunuz 6 ayda 1 veya 12 ayda bir crack atmanız yetiyor. Key olarak 1 veya 2 ayda gümlüyor o yüzden diyorum.
onu kastediyordum.Umarım KM Tools derken KMSpico'yu kastetmiyorsunuzdur.
Aman hocam. Sakın kullanmayın. Virüs'ten başka bir şey değil. Kullanıyorsanızda sisteme format atın. Onun yerine birkaç işlem ile kendiniz kolayca aynı şeyi yapabilir hem de virüs olmamış olur.onu kastediyorum? toplu paket olarak KM tools şeklinde olduğu için öyle dedim.
Hocam Bilmiyorum. Şahsen uzun zamandır kullanıyorum Herhangi bir sorun görmedim. tabii ki Bilgisayar bunu virüs olarak algılıyor ama bende bir sorun olmadı şuana kadar. Diğer yöntemleri denedim. Cmd'den girilen komutlar vs. olmamıştı.Aman hocam. Sakın kullanmayın. Virüs'ten başka bir şey değil. Kullanıyorsanızda sisteme format atın. Onun yerine birkaç işlem ile kendiniz kolayca aynı şeyi yapabilir hem de virüs olmamış olur.
Siz öyle sanın. Arkada bilgisayarınızı bot olarak kullanıyor. Virüs olup olmamasını kendin algılayamazsın zaten.Hocam Bilmiyorum. Şahsen uzun zamandır kullanıyorum Herhangi bir sorun görmedim. tabii ki Bilgisayar bunu virüs olarak algılıyor ama bende bir sorun olmadı şuana kadar. Diğer yöntemleri denedim. Cmd'den girilen komutlar vs. olmamıştı.
KMSpico bilgisayarına yapabileceğin en büyük kötülük.Niye KmSpico kullanmıyorsunuz 6 ayda 1 veya 12 ayda bir crack atmanız yetiyor. Key olarak 1 veya 2 ayda gümlüyor o yüzden diyorum.
Edit: Yazım Düzeltme.
sağlam lisansdan al, zaten 2 hatay dürüm parası...Önerebilceğiniz patlamıyan key varmi
Guvenilirse alıyorumsağlam lisansdan al, zaten 2 hatay dürüm parası...