Neler Yeni

Paw 3311 Sensör iyi mi?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Mert ash
bu fiyata aj159 pro varken bunu alman çok kötü hocam kullanılmayacak kadar kötü değildir zaten ama 159proya göre çok kötü dandik bir mouse

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Mert ash
ağırlık merkezi malzeme kalitesi 3395 sensör 8khz raporlama hızı daha hafif pil süresi driver stabilliği bir çok nedenden daha iyi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ferhat Bilgi
ağırlık merkezi malzeme kalitesi 3395 sensör 8khz raporlama hızı daha hafif pil süresi driver stabilliği bir çok nedenden daha iyi
159 pronun da ağırlık merkezi çk iyi değil ki hep ağırlık arka kısımda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
159 pronun da ağırlık merkezi çk iyi değil ki hep ağırlık arka kısımda
eski mousem rampage blink onda hızlıca mausu hareket ettirdiğimde kafası karışıyodu attack shark da öyle bir problem olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Talha
biliyorum hocam wireless şarj zımbırtısı falan arkada diye ama yine de stabil attack sharka göre
eski mousem rampage blink onda hızlıca mausu hareket ettirdiğimde kafası karışıyodu attack shark da öyle bir problem olurmu

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Mert ash
olabilir mcusunu bilmiyorum şahsen ama çok dandik geliyor ve ne diye bu kadar inat ediyosun dostum 159pronun o kadar kullancısı ve incelemesi var nerde gördün şu attack sharkı neyine bu kadar tutuldun

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ferhat Bilgi
biliyorum hocam wireless şarj zımbırtısı falan arkada diye ama yine de stabil attack sharka göre
Doğrudur o kadar hakim değilim

Hiç kafanı bulandırma istersen ajazz al geç ya da Furylevel z1 var onu al

1400 tl ile.çok iyi mouse almalısın bence

Top Bottom