Paw 3311 Sensör iyi mi?

bu fiyata aj159 pro varken bunu alman çok kötü hocam kullanılmayacak kadar kötü değildir zaten ama 159proya göre çok kötü dandik bir mouse

ağırlık merkezi malzeme kalitesi 3395 sensör 8khz raporlama hızı daha hafif pil süresi driver stabilliği bir çok nedenden daha iyi

159 pronun da ağırlık merkezi çk iyi değil ki hep ağırlık arka kısımda
eski mousem rampage blink onda hızlıca mausu hareket ettirdiğimde kafası karışıyodu attack shark da öyle bir problem olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ağırlık merkezi malzeme kalitesi 3395 sensör 8khz raporlama hızı daha hafif pil süresi driver stabilliği bir çok nedenden daha iyi

159 pronun da ağırlık merkezi çk iyi değil ki hep ağırlık arka kısımda
biliyorum hocam wireless şarj zımbırtısı falan arkada diye ama yine de stabil attack sharka göre

biliyorum hocam wireless şarj zımbırtısı falan arkada diye ama yine de stabil attack sharka göre
eski mousem rampage blink onda hızlıca mausu hareket ettirdiğimde kafası karışıyodu attack shark da öyle bir problem olurmu

olabilir mcusunu bilmiyorum şahsen ama çok dandik geliyor ve ne diye bu kadar inat ediyosun dostum 159pronun o kadar kullancısı ve incelemesi var nerde gördün şu attack sharkı neyine bu kadar tutuldun

Doğrudur o kadar hakim değilim

Hiç kafanı bulandırma istersen ajazz al geç ya da Furylevel z1 var onu al

1400 tl ile.çok iyi mouse almalısın bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,734
Üyeler
174,772
Son üye