Neler Yeni

Pazarama bit pazarı kalitesindeki alışveriş deneyimim.

Lynrei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
Selamlar, bugün sizlere Pazarama sitesinde yaşadığım mağduriyeti anlatmak istiyorum. İstiyorum ki siz de bu siteden alışveriş yapmadan önce 2-3 kez düşünün.

-İlk alışverişimle başlayalım, akakce'den test kitabı arattığımda diğer sitelere oranla çok fazla bir fiyat farkı olmasa da en ucuzu olarak burayı gösterdiği için buradan alışveriş yapmak istedim İş Bankası'nı görmek içimi rahatlatmıştı zaten uygulamayı açınca. Ardından siparişimi verdim ve en çok canımı sıkan şey kargolanma süresi oldu 4-5 gün bekledikten sonra kargoya verildi 2-3 gün de kargoyu beklemek desek toplamde 8-9 günlük bir kargo süreci oldu ve ürün elime ulaştı.
2. EL ÜRÜN :). Şaka bir yana gerçekten kullanılmış bir kitap yollandı elime ilk başta müşteri hizmetleriyle konuştum anasını satayım terapistle görüşüyorum sanki "Sizi çok iyi anlıyorum", "Gerçekten haklısınız" vb. vb. ama hiç bir çözüm yok. Neyse satıcıya ulaşayım dedim yookkk efendim bu fiyata bu kitabı bulamazsınız zaten anlamanız lazımdı falan filan derken ulan dedim ... parasını da test kitabını da. Neyse bu olayı geçelim.

-2. alışverişim indirim kuponuyla oldu sonuçta bayağı bir ucuza geliyordu ürün yapayım dedim ve bakım ürünleri aldım yaklaşık 200 lira ödedim üstelik bu sefer satıcı da bilindik bir satıcı olan NIVEA'ydı, ulan bekle bekle 9-10 gün geçti kargoya verilmiyor... İptal ettim üstüne de yorum yazdım detaylı bir şekilde nasıl umursamadıklarını, ertesi gün yine beni arıyorlar "Yorumunuz dolayısıyla ulaşıyorum" diyerekten hal hatır sordular :) Beni anlıyorlarmış bir de görüşlerim çok önemliymiş...

-Geçelim 3. alışverişime bu sefer de Şerit Led söylemek istedim, yaklaşık 10 gün bekledim ve hâlâ kargoya verilmemiş ürün, neyse dedim verilir sonunda altı üstü bir şerit led derken... Siparişim iptal edilmiş ?

-4. ALIŞVERİŞİM, Patlak veren nokta burası oldu. Havit'e ait bir kulaklık siparişi verdim, ürün bu sefer çok geç kargolanmadı hatta aksine hızlıydı. Elime ulaştı güzelce kutusunu açtım ve ne göreyim :) Normalde kulaklıktan ayrı gelmesi gereken mikrofon kulaklığa takılı, içindeki sticker sökülmüş. Neyse dedim kulaklık temiz gözüküyor bağladım taktım kulağıma bu sefer de kulaklığın sadece solundan ses geliyordu. Anlayacağınız bozuk, hatta daha da kötüsü açılmış ürün göndermişler...
Sonra müşteri hizmetlerini aradım ve servise göndermeden iade kabul etmeyeceklerini söylediler yaklaşık 15 dakikalık konuşmamızın sonucunda hiç bir çözüm yolu bulamadılar, ben de gittim satıcıya gönderdim doğrudan servisle falan uğraşamam çünkü şu anda kulaklığım yok ve bu yüzden ders videolarını izleyemiyorum.

Rezilsin pazarama.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,702
Üyeler
159,537
Son üye
genzo10
Top Bottom