JustPlayer004
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Pc im açılınca siyah ekranda beklio masaüstü simgeleri geç gelio donuo neden dir
hdd sağlık testi yaptım bişe çıkmadı
hdd sağlık testi yaptım bişe çıkmadı
CrystalDiskInfo programı ile kontrol ettiniz mi? Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilirsiniz. Virüs bulaşmış olabilir.PC im açılınca siyah ekranda beklio masaüstü simgeleri geç gelio donuo neden dir
HDD sağlık testi yaptım bişe çıkmadı
pc ye 2gün önce formatta attım düzelmediCrystalDiskInfo programı ile kontrol ettiniz mi? Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilirsiniz. Virüs bulaşmış olabilir.
format attım ama 2defa attımWindows da sıkıntı var virus taraması yaptır,disk birleştirmeden analiz yap, son çare format
CrystalDiskInfo programı ile kontrol ettikten sonra fotoğraf paylaşabilir misiniz?PC ye 2gün önce formatta attım düzelmedi
tm test ediyorumCrystalDiskInfo programı ile kontrol ettikten sonra fotoğraf paylaşabilir misiniz?
komutu girdim tarama yaptım bu çıktıCrystalDiskInfo programı ile kontrol ettiniz mi? Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilirsiniz. Virüs bulaşmış olabilir.
CrystalDiskInfo programı ile kontrol ettikten sonra fotoğraf paylaşabilir misiniz?
peki bu problem nasıl geçer formatta attım geçmediFazla alıntı yaptığınız zaman bildirim gelmiyor. Sistem dosyalarınızda bozukluk varmış. Hard diskler sağlam, fakat SSD kullanmazsanız yavaşlaması normal. Yeniden başlattıktan sonra tekrar bakın.
Ssd var bende ama 120gb c kismi odaSSD satın almanız gerekiyor. Diskler arızalı olsaydı, ondan oluyor diyebilirdim. C sürücüsünün değerlerini paylaşmamışsınız. Şimdi fark ettim.
Ben zaten yazin yeni pc alcam bu pc yi satacam satilacak adama problem cikarmasin istiyorumSSD satın almanız gerekiyor. Diskler arızalı olsaydı, ondan oluyor diyebilirdim. C sürücüsünün değerlerini paylaşmamışsınız. Şimdi fark ettim.