PC açılınca siyah ekranda bekliyor

JustPlayer004

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Pc im açılınca siyah ekranda beklio masaüstü simgeleri geç gelio donuo neden dir
hdd sağlık testi yaptım bişe çıkmadı

PC im açılınca siyah ekranda beklio masaüstü simgeleri geç gelio donuo neden dir
HDD sağlık testi yaptım bişe çıkmadı
CrystalDiskInfo programı ile kontrol ettiniz mi? Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilirsiniz. Virüs bulaşmış olabilir.

W 10 da ise görev yöneticisi başlangıçtan tüm gereksiz seyleri kapat.
Başlat çalıştır msconfig ile başlangıçta kullanılacak cpu çekirdeğini maximum sayıya getirin.

CrystalDiskInfo programı ile kontrol ettikten sonra fotoğraf paylaşabilir misiniz?
tm test ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yükledim programı bende hem 120gb ssd hemde 1tb hdd var nasıl tarama yapılcak

CrystalDiskInfo programı ile kontrol ettiniz mi? Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabilirsiniz. Virüs bulaşmış olabilir.
komutu girdim tarama yaptım bu çıktı

CrystalDiskInfo programı ile kontrol ettikten sonra fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    76 KB · Hit: 42
  • Ekran Alıntısı2.webp
    Ekran Alıntısı2.webp
    34.5 KB · Hit: 37
  • Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    76 KB · Hit: 50
Son düzenleme:
Fazla alıntı yaptığınız zaman bildirim gelmiyor. Sistem dosyalarınızda bozukluk varmış. Hard diskler sağlam, fakat ssd kullanmazsanız yavaşlaması normal. Yeniden başlattıktan sonra tekrar bakın.

Fazla alıntı yaptığınız zaman bildirim gelmiyor. Sistem dosyalarınızda bozukluk varmış. Hard diskler sağlam, fakat SSD kullanmazsanız yavaşlaması normal. Yeniden başlattıktan sonra tekrar bakın.
peki bu problem nasıl geçer formatta attım geçmedi

Hepsinin nedeni SSD kullanmamanız. İsterseniz HDD ile Threadripper kullanın, SSD olmadan yine aynısı olacaktır.

Ssd satın almanız gerekiyor. Diskler arızalı olsaydı, ondan oluyor diyebilirdim. C sürücüsünün değerlerini paylaşmamışsınız. Şimdi fark ettim.

SSD satın almanız gerekiyor. Diskler arızalı olsaydı, ondan oluyor diyebilirdim. C sürücüsünün değerlerini paylaşmamışsınız. Şimdi fark ettim.
Ssd var bende ama 120gb c kismi oda

SSD satın almanız gerekiyor. Diskler arızalı olsaydı, ondan oluyor diyebilirdim. C sürücüsünün değerlerini paylaşmamışsınız. Şimdi fark ettim.
Ben zaten yazin yeni pc alcam bu pc yi satacam satilacak adama problem cikarmasin istiyorum

SSD'nin kablosunu değiştirip deneyebilirsiniz. Fotoğraf paylaşmadınız. Markasını nedir? Windows orijinal mi? Iso dosyasını nereden indirdiniz?

Geri