Neler Yeni

Yardım Pc açılıp kapanıyo görüntü gelmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Niyazi
Merhabalar 2 gün önce komşumun kullanmadığı pc yi aldım çalıştırdım görüntü geliyodu 30 sn sonra kapanıyodu psu değiştirdim yine aynı sorun vardı işlemciyi söktüğümde termal macunu yoktu ondan yapıyodur diye düşündüm bugün son kez denemek istedim ama pc 10 sn de kapanıyo ve hiç görüntü gelmiyodu neden görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Termal macunu yeniledin değil mi?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Termal macundan kapanma yapmaz eğer işlemçinin üzerinde fan varsa kısa sürede donanımsal hata var sistemde farklı bir hardisk deneyin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Termal macundan kapanma yapmaz eğer işlemçinin üzerinde fan varsa kısa sürede donanımsal hata var sistemde farklı bir hardisk deneyin
Termal macun yoksa, çok ısınıp kapanıyor olamaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Niyazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşla bugün termal macunu almaya gidecektik oda bende bi bakıyım dedi ve sonkez denedik aynı sorun devam ediyodu yani termal macun sürmedim hdd ve ekran kartını söktüm kısa devre yapıyodur diye değişen bişey olmadı kasadan çıkardım uzay montaj denedim hala devam ediyor ve bip sesi vardı görüntü gelirken oda yok şimdi

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
arkadaşla bugün termal macunu almaya gidecektik oda bende bi bakıyım dedi ve sonkez denedik aynı sorun devam ediyodu yani termal macun sürmedim HDD ve ekran kartını söktüm kısa devre yapıyodur diye değişen bişey olmadı kasadan çıkardım uzay montaj denedim hala devam ediyor ve bip sesi vardı görüntü gelirken oda yok şimdi
Bence termal macundan kaynaklı olabilir hocam. Sakın diş macunu falan sürmeye kalkma. Mümkünse gümüşlü termal macun temin edip kullan. Şuradan termal macunların etkisini görebilirsin:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Niyazi
peki görütü neden gelmiyor dün geliyodu ve bip seside vardı ben biraz fazla denedimde acaba anakartı yakmış olabilir miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Niyazi
arkadaşlar lütfen yardım edin canlı derslerim var katılamıyorum haftaya kadar çözmemiz lazım

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
arkadaşlar lütfen yardım edin canlı derslerim var katılamıyorum haftaya kadar çözmemiz lazım
Şu an için termal macundan başka önerim yok hocam. Bilgisayar önümüzde olmadığı için pek yardımcı olamıyoruz donanımsal konularda.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri