Pc açılmıyor ( Acillll destek)

Reaksiyon skoru
35
Kasanın ışıkları yanıyor görüntü yok fanlar vs her şey çalışıyor ilk 5 bip sesi veriyordu işlemci hatası termal macunu değiştirdim sonra bip sesi artık gelmedi ama sürekli kendimi yeniden başlatıyor klavye ve fareyi okumuyor sizce sorun nedir statik elektrik demeyin lütfen bütün herşeyi söktüm tekrar taktım lütfen yardım edin kafayı yicem

Kasanın ışıkları yanıyor görüntü yok fanlar vs her şey çalışıyor ilk 5 bip sesi veriyordu işlemci hatası termal macunu değiştirdim sonra bip sesi artık gelmedi ama sürekli kendimi yeniden başlatıyor klavye ve fareyi okumuyor sizce sorun nedir statik elektrik demeyin lütfen bütün herşeyi söktüm tekrar taktım lütfen yardım edin kafayı yicem
dahili ekran kartı ile dene mevcut ekran kartını söküp

işlemciyi tam otturamamışsındır belki ramleri kontrol et genelde ramlerden sorun olur

Hemen deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi tam otturamamışsındır belki ramleri kontrol et genelde ramlerden sorun olur
Ramleri 300 kere falan tak çıkar yaptım

Maalesef yine bir sonuç alamadım şimdi kaldırıp herşeyi atacağım o noktaya geldim

Hemen deniyorum

Maalesef yine bir sonuç alamadım şimdi kaldırıp herşeyi atacağım o noktaya geldim
bilgisayar özellikleri nedir bilgisayarcıyım ben çözeriz

b
Hemen deniyorum

bilgisayarcı parça çalışmış olabilirmi veya ssd kablosu gevşek kalmış olabilirmi en iyisi full herşeyi çıakrtıp uzay sistem test etmek kabloları falan full kontrol edip

Ekler

• IMG_3097.webp
    IMG_3097.webp
    126.2 KB · Hit: 21
ramlari sökünce ötüyormu ekran kartı ve işlemci 8 pin kablosu bağlımı ekran kartının üstünde led varmı varsa hangi renk yanıyor

ramlari sökünce ötüyormu ekran kartı ve işlemci 8 pin kablosu bağlımı ekran kartının üstünde led varmı varsa hangi renk yanıyor
Ramleri sökünce ötüyor
Ekran kartı ve işlemci kablosu bağlı kontrol etmiştim ekran kartının üstünde led yok

buyrun

O noktaya geldim az kaldı
görev yöneticisinden özelliklere bakın birde temizliğe gitmeden önceki özelliğini biliyorsanı kasanın özellikelrine bakın veya aldığınız yerdeki faturaya bakın orda özellikler vardır

Ramleri sökünce ötüyor
Ekran kartı ve işlemci kablosu bağlı kontrol etmiştim ekran kartının üstünde led yok
ram soketlerine üfle bi içinde pislik varsa çıksın 2 ram varsa tek tek takmayı dene birde ramlari okul silgisi ile nazikçe sil sarı yerlerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,377
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri