PC aldım sizce nasıl

yani açmayabilir falanmı demek istiyorsunuz anladım
Post automatically merged:

parçalara zarar veribilme ihtimali varmı
Patlama ihtimali var, ama seni çok korkutmayalım. Bütçe olunca istersen PSU'yu değiştir.

arkadaşlar 1 ay önce hatta 1 aydan fazla oluyor sistem aldım teknobiyotikten sizce nasıl
RTX2060 Galax 6gb ekran kartı
Ryzen 5 3600 işlemci
8+8 3000mhz ram
gigabayt b450ms2h anakart
Adata SX8200 256gb m2ssd
Dark diamond pro mesh kasa
High Power 500w 80+Bronz power supley
sizce nasıl?
Teknobiyotik P2.5 sanırım bu.
Hayırlı Olsun.

Paran olunca 700 watt kaliteli bişey al, ileriye dönük olur

Minimum 500W. Benim demek istediğim markası biraz kalitesiz.
anladım sagolun

Minimum 500W. Benim demek istediğim markası biraz kalitesiz.
bu yada
bu nasıl sizce üstteki yeterli gelirse üsttekinimi alayım yoksa garanti olarak alttakinimi alayım

anladım sagolun

bu yada
bu nasıl sizce üstteki yeterli gelirse üsttekinimi alayım yoksa garanti olarak alttakinimi alayım
.

Patlama ihtimali var, ama seni çok korkutmayalım. Bütçe olunca istersen PSU'yu değiştir.
Bir saniye sen bayağı ciddiymişsin. High Power gerçekten kaliteli bir markadır bu psusu da gayet iyidir lütfen yalan yanlış konuşma. Bu forumda en az 10-20 insana önerdim. Bu psuda eksik olan tek şey 500w kullanılması. İnsanlara yanlış bilgi veriyorsun bak araştır öyle gel.

anladım sagolun

bu yada

.
Hocam psunuz gayet kaliteli siz 3000 tllikte alsanız patlayabilir 100tllikte alsanız patlayabilir. Sizin ki gayet iyidir.

anladım sagolun

bu yada

.
ikisi de kaliteli markalar. 550W yetecektir lakin 80+'ları yok yani verimlilikleri yüksek değil.

Bir saniye sen bayağı ciddiymişsin. High Power gerçekten kaliteli bir markadır bu psusu da gayet iyidir lütfen yalan yanlış konuşma. Bu forumda en az 10-20 insana önerdim. Bu psuda eksik olan tek şey 500w kullanılması. İnsanlara yanlış bilgi veriyorsun bak araştır öyle gel.

Hocam psunuz gayet kaliteli siz 3000 tllikte alsanız patlayabilir 100tllikte alsanız patlayabilir. Sizin ki gayet iyidir.
o zaman deegiştirmeye gerek yok psu yu sistem yıllarca götürü beni yani

anladım sagolun

bu yada

.
ikisi de kaliteli markalar. 550W yetecektir lakin 80+'ları yok yani verimlilikleri yok. Ama alabilirsin

Neye kıyasla kaliteli? Birçok patlama vakası var.

Geri