PC ALMAK İSTİYORUM NE ZAMAN ALMAYILIYIM

Reaksiyon skoru
36
Elimde i511400f rx6500xt li sistem var bunu 13 14 k ya satıp 30 35 bin e beyaz sistem dizmek istiyorum kasım indirimlerini duydum beklemeli miyim birde 35 k ya alacagım sistem 2 k oynatırmı
Nvida düsünüyorum ekran kartı tesekkurler

Elimde i511400f rx6500xt li sistem var bunu 13 14 k ya satıp 30 35 bin e beyaz sistem dizmek istiyorum kasım indirimlerini duydum beklemeli miyim birde 35 k ya alacagım sistem 2 k oynatırmı
Nvida düsünüyorum ekran kartı tesekkurler
30-35k bütçede hem nvidia düşünme hem de beyaz sistem işine girme cebin yanar vallahi ve evet kasım indirimlerini bekle.

5060ti gelmezmi indirimlerle hocam😢
İllaki gelecektir ama bence bu bütçelerde 9060xt bak 5060 ti 16gb bir sistem toplarsın fakat bir tık pahalı olduğundan diğer bileşenler için ya bütçeni aşacaksın ya da düşük parçalar seçeceksin tabii ki erken konuşmak saçma olur belki çok iyi fiyatlar çıkabilir ama dediğin gibi kesinlikle indirimleri bekle.

pc hocası yeni sistem paylaştı yarın satışa çıkıcakmış bakabilirsin buna

pc hocası yeni sistem paylaştı yarın satışa çıkıcakmış bakabilirsin buna
Suan icin erken ya ben en erken 2 haftaya alacagım bu sistem kaçacak mecbur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İllaki gelecektir ama bence bu bütçelerde 9060xt bak 5060 ti 16gb bir sistem toplarsın fakat bir tık pahalı olduğundan diğer bileşenler için ya bütçeni aşacaksın ya da düşük parçalar seçeceksin tabii ki erken konuşmak saçma olur belki çok iyi fiyatlar çıkabilir ama dediğin gibi kesinlikle indirimleri bekle.
Amd ekran kartı istemiyom hocam nvdia olsun yılbasını da beklerim ben 😅

Geri