Pc fanın biri dönmüyor

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
458
SELAMÜN ALEYKÜM
Aynı fan birkaç hafta öncede dönmüyordu sonra birden bire kendi kendine dönmeye başladı fakat yine dönmemeye başladı.daha 1 Yıllık kasa bozulduğunu sanmıyorum ışığı yanıyor fakat öndeki fonlardan biri dönmüyor neden.(iyice temizledim çözülmedi)

konnektörler tam oturmamış olabilir veya yağlanması gerekiyordur en kötü ihtimal bozulmuştur.

SELAMÜN ALEYKÜM
Aynı fan birkaç hafta öncede dönmüyordu sonra birden bire kendi kendine dönmeye başladı fakat yine dönmemeye başladı.daha 1 Yıllık kasa bozulduğunu sanmıyorum ışığı yanıyor fakat öndeki fonlardan biri dönmüyor neden.(iyice temizledim çözülmedi)
Fanın güç kablosuyla oynasana fandan çıkan taraftan kabloyu elle ileri geri yap

Fanın güç kablosuyla oynasana fandan çıkan taraftan kabloyu elle ileri geri yap
Kasanın arkasındaki pinleri tak çıkar yaptım fakat anakarttakini çıkarmam için ekran kartını yerinden çıkarmam lazım büyük ihtimalle.

SELAMÜN ALEYKÜM
Arıza tespit yapcam şimdi. Bozulmuş reis atıp yenisini al ya da garantisi varsa garantiye yollaaa. Benim 1 tanesi bozuldu ben garantiye postaladım mesela.

Arıza tespit yapcam şimdi. Bozulmuş reis atıp yenisini al ya da garantisi varsa garantiye yollaaa. Benim 1 tanesi bozuldu ben garantiye postaladım mesela.
Hocam garantiye yollamak için komple kasayımı götürmem lazım yoksa fanı söküp götürsem olurmu.daha 1 yıllık kasa

Hocam garantiye yollamak için komple kasayımı götürmem lazım yoksa fanı söküp götürsem olurmu.daha 1 yıllık kasa
Ara sor hocam . Benden sadece fanı istediler yolladım dün. Zaten kasayı da isterlerse gönderme git yeni fan al daha iyi.

Ozaman yeni fan aliyim ben kasayı götürmeye değmez uzak bide aldığım yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri