Şimdi hocam öncelikle kurdan fiyatlar zaten aldı başını gitti. Üstüne mining furyası patladı, çip krizi derken talebi karşılayacak kart kapasitesi kalmadı. E elinde düzgün kart olanlar kendini bir şey sandı. Sanki bulunmaz hint kumaşı. Uçtu gitti valla piyasa çok yazık. Şubatta 6600 TL'yeFırsatçılar+mining+kur bitirdiler bizi ya
Sağlam zamanda almışsın hayırlı olsunŞimdi hocam öncelikle kurdan fiyatlar zaten aldı başını gitti. Üstüne mining furyası patladı, çip krizi derken talebi karşılayacak kart kapasitesi kalmadı. E elinde düzgün kart olanlar kendini bir şey sandı. Sanki bulunmaz hint kumaşı. Uçtu gitti valla piyasa çok yazık. Şubatta 6600 TL'ye
aldığım sistemim aşağıda, şuan sadece ekran kartı 5500 TL. Şaka gibi.
Alıntıyı görüntüle
Hayır yüksek bütçeli şeylerde güvenmiyorlar zaten bir tek Hepsiburada Trendyol ve aliexpressten alabiliyorumÇok zor ve kötü bir durum bana göre. Genel olarak internet alışverişlerinde ailen böyle mi?
Sıkıntı.Hayır yüksek bütçeli şeylerde güvenmiyorlar zaten bir tek Hepsiburada Trendyol ve aliexpressten alabiliyorum
Bence deSıkıntı.
çok iyi fiyat, bende de aynı monitörden var.Şimdi hocam öncelikle kurdan fiyatlar zaten aldı başını gitti. Üstüne mining furyası patladı, çip krizi derken talebi karşılayacak kart kapasitesi kalmadı. E elinde düzgün kart olanlar kendini bir şey sandı. Sanki bulunmaz hint kumaşı. Uçtu gitti valla piyasa çok yazık. Şubatta 6600 TL'ye
aldığım sistemim aşağıda, şuan sadece ekran kartı 5500 TL. Şaka gibi.
Alıntıyı görüntüle
GameGaraj kampanyası sağolsun, bir de stokları öyle 15 dakikada bitmiyor nedense. Gördükten 1 gün sonra almaya karar verdim, o fiyattan aynı sistemi almıştımçok iyi fiyat, bende de aynı monitörden var.
Hocam çok iyi yapmışsınız bizimkiler almıyor sonra alacağız diyorlar fiyatlar çok arttı halen de artıyor ekonomi berbat zannetmiyorum bu gidişle bende alamayacağım sanırımYaklaşık 1 aydır piyasadan uzaktım, bugün bir fiyatlara bakiyim dedim:
4 ay önce 1000₺ olan 1600af 2000₺ olmuş
4 ay önce 6k ya aldığım imzadaki sistemden daha kötüleri 9k satılıyor...
Ben de alacağım zamanlar şimdi alsam mı yoksa 2022 de mi alsam diye düşünüyordum ama şimdi gördüm ki iyi ki de almışım...
Şuan için çok iyi fiyat off benim ailem almıyor pc böyle ortada kaldım slajwigsusgsjsHocam Ağustosta vatan bilgisayardan PC almak zorunda kaldım internetten almama izin verilmedi ki vatanin fiyatlar kazık ona rağmen 10.400 TL ye i5 11400 b560m a anakart rtx 2060 li sistem aldım şuan internetteki en ucuz rtx 2060 sistemler 15 16 k dan başlıyor ne hale geldik bende anlamadım
Ailelerin evlatlarını oyalamak için söylediği 2 kelimeden oluşan, 13 harflik cümle nedir?Hocam çok iyi yapmışsınız bizimkiler almıyor sonra alacağız diyorlar fiyatlar çok arttı halen de artıyor ekonomi berbat zannetmiyorum bu gidişle bende alamayacağım sanırım
Hocam öyle bir devirdeyiz ki benim aldığım fiyat bile zamanında kazıkdı şimdi çok iyi fiyat deniyor nereye gidiyoruz böyle Allah bilirHocam çok iyi yapmışsınız bizimkiler almıyor sonra alacağız diyorlar fiyatlar çok arttı halen de artıyor ekonomi berbat zannetmiyorum bu gidişle bende alamayacağım sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan için çok iyi fiyat off benim ailem almıyor pc böyle ortada kaldım slajwigsusgsjs
Bence beklemek çok saçma hiçbir şekilde artık ekonomi düzelmez fiyatlarda düşmez bu benim görüşüm indirim kovalayıp birseyler halletmek lazımAilelerin evlatlarını oyalamak için söylediği 2 kelimeden oluşan, 13 harflik cümle nedir?
''Sonra alacağız.''
Ben de nişanlıma arada söylüyorum bunu. Kızıyor haklı olarak. Üstüne diyor ki alana kadar zamlanacak boşuna fazla para vericez![]()
Cidden o zmn rtx3060 sistemler vardı sanırım o fiyataHocam öyle bir devirdeyiz ki benim aldığım fiyat bile zamanında kazıkdı şimdi çok iyi fiyat deniyor nereye gidiyoruz böyle Allah bilir