Neler Yeni

PC Fiyatları Ne olur?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bütçe
20000
Merhaba,
Ben ağustos ayı gibi sistem almayı düşünüyorum. Param var lakin koymaya yerim yok. Ağustos Eylül ayı gibi inşaası bitecek.

Şimdi alıp beklemek mi daha mantıklı yoksa ağustos Eylül gibi alınabilinir mi?

Fikir verirseniz ona göre yol izlicem. İndirim ve piyasaya hakim olanlar yorum atarsa daha iyi olur.

Teşekkürler.

YazılımKafa

80+ Gold
Merhaba,
Ben ağustos ayı gibi sistem almayı düşünüyorum. Param var lakin koymaya yerim yok. Ağustos Eylül ayı gibi inşaası bitecek.

Fikir verirseniz ona göre yol izlicem. İndirim ve piyasaya hakim olanlar yorum atarsa daha iyi olur.

Teşekkürler.
Kimse bilemez. Dolar kuru aniden artarsa fiyatlar uçar gider. Ama bu şekilde olursa beklemek daha mantıklı.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Merhaba,

Teşekkürler.
seçimden sonra ne olacağı belirsiz hocam :D

YazılımKafa

80+ Gold
Kimse bilemez. Dolar kuru aniden artarsa fiyatlar uçar gider. Ama bu şekilde olursa beklemek daha mantıklı.
Ben her zaman özellikle teknolojik ürünlerde iyi fiyat gördüğün an alma taraftarıyım. 1 sene önce 800₺ ye aldığım ürün şuan 2300₺ . En basit örnek

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben her zaman özellikle teknolojik ürünlerde iyi fiyat gördüğün an alma taraftarıyım. 1 sene önce 800₺ ye aldığım ürün şuan 2300₺ . En basit örnek
Yeni hükmet eğer gelirse ötv fln indirimleri söz konusu ya hocam o yüzden sordum. 5 ay alacağım sistem yatıcak. Çok kararsızım

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiyede para elde bekletilmez hocam. Her geçen gün fakirleşiyorsunuz. Hazır paranız varken alın geçin.
Technopat one gibi bir sistem gelirse alim beklesin o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka maalesef ülkemizde bir şey almak için en iyi zaman bir an önce almaktır bana göre.
seçimden sonra ne olacağı belirsiz hocam :D
Türkiyede para elde bekletilmez hocam. Her geçen gün fakirleşiyorsunuz. Hazır paranız varken alın geçin.
Sistem alsam, 3 4 ay geldiği gibi kalsa sonra kursam sorun olur mu ve iade ve garanti durumu nasıl olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
+1

Technopat one gibi bir sistem gelirse alim beklesin o zaman

Sistem alsam, 3 4 ay geldiği gibi kalsa sonra kursam sorun olur mu ve iade ve garanti durumu nasıl olur?
bir sorun olacağını sanmıyorum açıkçası ama bilemeyiz tabi arada bir aç kapa deneyebilirsin

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zamana kadar ürünlerin fiyatlarını kimse bilemez fakat paranı dolar veya altında tutarsan (YTD) en azından kendi görüşümce paranın değeri korunur.

Alacağın zaman bozup alırsın.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Merhaba,

Teşekkürler.
Şimdi size ultrasonik bir tahminde bulunacağım.

Muhtemelen önümüzdeki seçimlerde millet ittifakı kazanacak. (Çünkü en sonki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan %51 oy almıştı. Ancak o zaman ekonomi, pandemi, deprem, yangın vs vs daha yoktu. Ancak bu durumlar yaşandıktan sonra ben en az %10 oy kaybettiğini düşünüyorum. Bu bağlamda 14 Mayıs seçimlerini kazanması bence imkansız)

Millet ittifakı kazandığı anda dolar kurunda 5-6 TL lık düşüş olacaktır. Çünkü piyasa rasyonel bir şeydir ve Erdoğan yönetiminde para politikaları dış yatırımcıyı ülkeden uzak tutuyor. Millet ittifakında ekonomide önemli ölçüde beklenti büyük olduğundan piyasa canlanacak ve dolara yansıyacaktır.

Böylelikle bileşen ve teknolojik ürünlerde indirimler başlayacak her şey daha ucuza alınabilecektir. Size tavsiyem bekleyin

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
birşeyi alacaksan zaman çok geçmeden al at kenara

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Şimdi size ultrasonik bir tahminde bulunacağım.

Muhtemelen önümüzdeki seçimlerde millet ittifakı kazanacak. (Çünkü en sonki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan %51 oy almıştı. Ancak o zaman ekonomi, pandemi, deprem, yangın vs vs daha yoktu. Ancak bu durumlar yaşandıktan sonra ben en az %10 oy kaybettiğini düşünüyorum. Bu bağlamda 14 Mayıs seçimlerini kazanması bence imkansız)

Millet ittifakı kazandığı anda dolar kurunda 5-6 TL lık düşüş olacaktır. Çünkü piyasa rasyonel bir şeydir ve Erdoğan yönetiminde para politikaları dış yatırımcıyı ülkeden uzak tutuyor. Millet ittifakında ekonomide önemli ölçüde beklenti büyük olduğundan piyasa canlanacak ve dolara yansıyacaktır.

Böylelikle bileşen ve teknolojik ürünlerde indirimler başlayacak her şey daha ucuza alınabilecektir. Size tavsiyem bekleyin
Konuya gülen arkadaşlar şöyle düşünün ;

Erdoğan damattan sonra bakan değiştirince 9a dayanan dolar 5.90 a kadar düşmüştü. Aynı şekilde bir gece vakti tekrar değiştirince 9lara bir anda çıkmıştı.

Bir hamle doları bu kadar etkiliyorsa bir hükümetin değişiminde olacakları siz düşünün

Top Bottom