PC HAKKINDA DESTEK

WCAN

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar selam. Yazılımla alakalı bir bölüm istiyorum. Yazın yazılıma başlayacağım. Ama aynı zamanda da oyun oynayacağım tabi ki. Bu sırada da yayın yapmak istiyorum oyun oynarken. PC Hocasının yeni çıkardığı sistem yazılım ve yayın için nasıl ? Yazılıma Daha yeni başlayacağım için üst düzey olmasına gerek yok .

Bütçe nedir hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: WCAN
Arkadaşlar selam. Yazılımla alakalı bir bölüm istiyorum. Yazın yazılıma başlayacağım. Ama aynı zamanda da oyun oynayacağım tabi ki. Bu sırada da yayın yapmak istiyorum oyun oynarken. PC Hocasının yeni çıkardığı sistem yazılım ve yayın için nasıl ? Yazılıma Daha yeni başlayacağım için üst düzey olmasına gerek yok .
İşlemci 5500 yaparsanız iyi olur
Ama bence çok iyi olmamış sistem

En fazla 11.000. Belki anca 100-200 TL geçebilirim. O da belki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada bu fiyata başka böyle sistem göremedim.
Hocam bence bekleyin bende alacağım fakat pc hocasının sistemini şahsen beğenmedim arn beğendiysen alabilirsin ama yeni gelecek da veya pch sistem daha f/p olur diye düşünüyorum

Bilemiyorum ya. Daha pahalıya da olabilir. Bunu bilmek zor. Çünkü bütçem 11k. Daha üstüne bir sistem de çıkabilir

Hocam alın o zaman ama daha uyguna çıkarsa uzulmezseniz
Hocam peki onun yerine 300-400 TL daha koyup bu sistemi almak nasıl ? Fiyatı artmış çünkü ? @rtxcan Sen de bakabilir misin ?

• Beğen
  • Beğen
Geri