bir sorun mu oldu acaba bilen var mı ?havale yöntemiyle ödeme yaptım fastla gönderdim ücreti ama hala ödeme bekleniyor yazıyor
bir sorun mu oldu acaba bilen var mı ?havale yöntemiyle ödeme yaptım fastla gönderdim ücreti ama hala ödeme bekleniyor yazıyor
4080 tier listte soğutma performansında ventusun en aşağıda durmasının bir sebebi var. İyi bir model değil siz memnun kalmış olabilirsiniz ama farklı bir marka alıp aynı fan hızında 10 dereceye varan sıcaklık farkları görebilirsiniz.Hocam sistemler son 2 haftada çok uçtu.
Bütün sitelere bakıyoruz.
B650m 32gb ram 1 TB SSD yaptığımızda sistemler 46 oluyor. Kartın sıfırı 18k 14e satsa 43e geliyor sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ventus 4080 kullandım gayet başarılıydı.
26K'ya alındığının kanıtı niteliğinde mi göndeir istiyorsun anlamadım??Link varmi yada gonderi
Evet hocam aynen dediğiniz gibiydi fakat pch9 ve pch13 aynı özelliklere sahip değil.26K'ya alındığının kanıtı niteliğinde mi göndeir istiyorsun anlamadım??
Ayrıca 26K dediğim aslında sistem 27K'ya satılıyordu Ama asusun Geri ödeme kampanyası İle 1-1.5K mı ne veriyordu yalan olmasın tam hatırlamıyorum bu sayede toplam 26K'ya geliyordu
Gönderiyi bulamam ama kasımın 7-15 arasında bir gün gelmişti sistem O'da PC hocasının gg9'u olabilir hatta ama zam yememiş haliydi kasımdan sonra 28.999TL mi ne olmuştu
pc hocası 9 ve bu sistem arasındaki temel fark işlemci diyebiliriz ve hava soğutucu.Evet hocam aynen dediğiniz gibiydi fakat pch9 ve pch13 aynı özelliklere sahip değil.
PCH9 özellikleri:
• İşlemci: AMD Ryzen 5 7600
• Ekran kartı: ASUS DUAL RX 7700 XT 12GB
• Anakart:ASUS Prime B650M-R
• RAM: XPG Lancer Blade (1x16) 16GB 6000MHz DDR5 CL48
• Depolama: Adata Legend 710 512GB
• Soğutucu: Thermalright Assassin X 120
• Kasa: Enermax StarryFort SF21• Güç kaynağı: Enermax Cyberbron 600W 80+ Bronz
Ram 1x16 cl48, ssd 512gb, psu 600w yani biraz özelleştirme yaptığında kasımdaki zam yemiş fiyatına göre pch13 daha mantıklı.
hocam bu diğer kartların tier listesinin sitesi nedir merak ettim.4080 tier listte soğutma performansında ventusun en aşağıda durmasının bir sebebi var. İyi bir model değil siz memnun kalmış olabilirsiniz ama farklı bir marka alıp aynı fan hızında 10 dereceye varan sıcaklık farkları görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
pc hocası 9 ve bu sistem arasındaki temel fark işlemci diyebiliriz ve hava soğutucu.
Ram özelleştirmeleri arada değişiyor ama temelde 2 sistem de aynı sayılır. Bu sistem de dediğiniz gibi 750w psu olması da ayrıcalık.
Pc hocası stok yok demediği sürece sayfayı sürekli yeniletin. Bir kaç arkadaş da alamıyordu , sepette yok diyordu ama aldılar sonunda.stok gelirmi yeniden
farkı yok 7500f leişlemciyi düşürün yazanlar neyin kafasını yaşıyor.