Neler Yeni

Yardım PC İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

ardax00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda leblebicioğlu
Kesin yapıyorlar. Gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri microsoftta. Türkiye de teknik servis olmadığından tamir yerine mecbur 0ını gönderiyolar. Ama cihazın avrupa cihazı olduğundan emin olmalısın. Pil yuvasındaki seri no sundan garanti sorgulaması yapılabilir
İkinci ele çok güvenim yok ya ama değerlendiririm yoksa easySMX x15 kapalı kutu var ama çekiniyorum almaya

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Yunus Şahin
İkinci ele çok güvenim yok ya ama değerlendiririm yoksa easySMX x15 kapalı kutu var ama çekiniyorum almaya

Bende kapalı kutu aldım birinden çarşamba günü geldi. Güzel ürün. Daha oyun oynamadım ama 10-15 dk denedim sadece.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Kesin yapıyorlar. Gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri microsoftta. Türkiye de teknik servis olmadığından tamir yerine mecbur 0ını gönderiyolar. Ama cihazın avrupa cihazı olduğundan emin olmalısın. Pil yuvasındaki seri no sundan garanti sorgulaması yapılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada kutusu veya faturası olmasının önemi yok hasarlı olmaması ve garantisinin devam ediyo olması yeterli
Ben bu pazartesi servise yolladım, çarşamba günü aynı cihazı tamir edip gönderdiler. Kesin değişim diye bir şey yok. 2 yıl microsoft garantili cihaz. 1 yıl garantisi kaldı.

Xbox gamepad önermiyorum. Fiyatını haketmiyor. Membran klavye gibi modası geçmiş analog kullanıyor. Ne hall effect var ne tmr analog. Geçen sene almıştım. 1 sene sonunda sol analog takılma meydana geldi servise yolladım düzeldip gönderdiler. Garantisi bittikten sonra da aynı sorunu yaşamam büyük ihtimal. Şuan temudan aldığım mechanike g1 pro gamepad kullanıyorum. Bu bataryalı şarjı bitince kabloyla şarj ediyorsun. Dongle da çıkıyor içinden 2.4 ghz bağlıyorsun. Analogları da tmr analog. 0.3 ölü noktası var. 10 kere test yaptım hep aynı sonuç aldım. Xbox da 8 9 gibi ölü nokta çıkıyor. Bu gamepad 1600 TL, Xbox gamepad 2800 TL civari bir de trigger hariç her şeyi machenikeden kötü.

Son düzenleme:

ardax00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda leblebicioğlu
Ben bu pazartesi servise yolladım, çarşamba günü aynı cihazı tamir edip gönderdiler. Kesin değişim diye bir şey yok. 2 yıl microsoft garantili cihaz. 1 yıl garantisi kaldı.

Xbox gamepad önermiyorum. Fiyatını haketmiyor. Membran klavye gibi modası geçmiş analog kullanıyor. Ne hall effect var ne tmr analog. Geçen sene almıştım. 1 sene sonunda sol analog takılma meydana geldi servise yolladım düzeldip gönderdiler. Garantisi bittikten sonra da aynı sorunu yaşamam büyük ihtimal. Şuan temudan aldığım mechanike g1 pro gamepad kullanıyorum. Bu bataryalı şarjı bitince kabloyla şarj ediyorsun. Dongle da çıkıyor içinden 2.4 ghz bağlıyorsun. Analogları da tmr analog. 0.3 ölü noktası var. 10 kere test yaptım hep aynı sonuç aldım. Xbox da 8 9 gibi ölü nokta çıkıyor. Bu gamepad 1600 TL, Xbox gamepad 2800 TL civari bir de trigger hariç her şeyi machenikeden kötü.
mechanike g1 pro yu gördüm ama easySMX x15 kapalı kutu hem daha hızlı hem daha ucuz olur şimdilik

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Alperen
Arkadaşlar ilk defa gamepad kullanacağım xbox gamepadleri daha tatlı gözüküyor neler önerirsiniz fifa gibi oyunlar için değil de hikayeli oyunlar için istiyorum

bütçe fark etmez önerilere göre f/p istiyorum sadece​

Bende Xbox kolu var PC için memnunum

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
mechanike g1 pro yu gördüm ama easySMX x15 kapalı kutu hem daha hızlı hem daha ucuz olur şimdilik
o da iyidir. Xbox yerine alınır. Hem daha ucuz hem daha iyi tek sıkıntısı garanti olur.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Süleyman Selim Avseren
3k verebilirsen gamesir cyclone 2, 2500e gamesir supernova ve easysmx x10, 2k civarına pxn p5, flydigi direwolf 3

Son 2si aliexpressten kaliteli kollar baya

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kaan Kavak
xbox dizilimli hall effect veya tmr kollar almaya bak. X15 veya g1 pro olabilir. Xbox kolunda stick drift oluyor.

ardax00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda leblebicioğlu
xbox dizilimli hall effect veya tmr kollar almaya bak. X15 veya g1 pro olabilir. Xbox kolunda stick drift oluyor.
x15 aldım kapalı kutu bakalım nasıl gelcek deneyince forma da aktarırım fikirlerimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,077,117
Üyeler
171,156
Son üye
Rodlayn
Top Bottom