Pc için gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
82
Bütçe
2000
Beyler hanımla pcde kullanmmak için gamepad lazım. Ben çok anlamıyorum, size zahmet bana tanesi 2kyı geçmicek kablosuz önerir misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden.

Bu bütçe içerisinde özellik olarak alınabilecek en iyi gamepad GameSir Nova 2 Lite ama alternatif isterseniz BIGBIG WON Gale Hall Basic yada BIGBIG WON Aether alabilirsiniz.
kral sen yetkili birine benziyorsun :D sen olsan hangisin alırdın direkt veya mesela bana neden "BIGBIG WON Gale Hall" alınır veya neden "GameSir Nova 2 Lite" kısa bir şekilde söyler misin sana zahmet.

kral sen yetkili birine benziyorsun :D sen olsan hangisin alırdın direkt veya mesela bana neden "BIGBIG WON Gale Hall" alınır veya neden "GameSir Nova 2 Lite" kısa bir şekilde söyler misin sana zahmet.

Ben olsam GameSir Nova 2 Lite alırdım. Neden mi? Gale Hall’e göre artıları şunlar:
  • Tetik kilidi
  • Daha iyi d-pad
  • Mekanik trigger
Aether’a göre artısı ise bunların hepsine ek olarak hareket sensörü olması. Tabii diğerlerinin de GameSir Nova 2 Lite’a göre bazı artıları var. Mesela Gale Hall’da ekstra analog çubuklar çıkıyor, Aether’ın da ekran artısı var. Ama genel olarak GameSir Nova 2 Lite’ın artıları daha güçlü.

Ben olsam GameSir Nova 2 Lite alırdım. Neden mi? Gale Hall’e göre artıları şunlar:
  • Tetik kilidi
  • Daha iyi d-pad
  • Mekanik trigger
Aether’a göre artısı ise bunların hepsine ek olarak hareket sensörü olması. Tabii diğerlerinin de GameSir Nova 2 Lite’a göre bazı artıları var. Mesela Gale Hall’da ekstra analog çubuklar çıkıyor, Aether’ın da ekran artısı var. Ama genel olarak GameSir Nova 2 Lite’ın artıları daha güçlü.
Teşekkürler hocam yorumun için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,165
Üyeler
183,070
Son üye
Sado1661
Geri