Öneri Pc icin gamepad onerisi

çakma ürün kaliteli midir bu çakmaya 800 vermek koyar adama
donanım arşivi instagram hesabında paylaşmıştı, yorumları da çok iyi ama güvenmezseniz logitech g710 alabilirsiniz.
Post automatically merged:

donanım arşivi instagram hesabında paylaşmıştı, yorumları da çok iyi ama güvenmezseniz logitech g710 alabilirsiniz.
orjinali 2k iken çakmasının 800 lira olması da normal bence

ben çok uzun süredir msi gc30 kullanıyordum, satıp gc30v2 aldım harikulade bir ürün tavsiye ederim.

orjinali 2k iken çakmasının 800 lira olması da normal bence
dualshocktan farkı olmayan ürüne de 800 vermeyin bence

Abdullah paylaştığında 400 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Fiyat/Performans açısından alınacak bir ürün değildir artık.

Hem hassasiyet hem de uygun fiyat beklemek pek mantıklı değil. PS4 ya da 9. Nesil Xbox kolu almak hem uzun ömürlü hem de konforlu bir kullanım sunacaktır. MSI ve Monster'ın da kolları var ama neredeyse dualshock parasında olduğu için DS4 tercih ederdim.

Hem hassasiyet hem de uygun fiyat beklemek pek mantıklı değil. PS4 ya da 9. Nesil Xbox kolu almak hem uzun ömürlü hem de konforlu bir kullanım sunacaktır. MSI ve Monster'ın da kolları var ama neredeyse dualshock parasında olduğu için DS4 tercih ederdim.
Bu alinmazmi?

Arkadaşlar bütçe çok fazla olmasın. Kablolu veya kablosuz olmasinin çok önemi yok. Hem pes oynayacağım. Bana benim icin onneli olan r2 ve l2 ve analoglarin hassas olması. Forza 4 ve pes oynayacagim. Forza 4 te gaza ne kadsr basarsam anaolğu ne kadar cevirirsem o kadar gitsin yani. Fiyati ne kadar uygun o kadar iyi.
Replika dualshock4 bakabilirsin

2. el xbox 8. nesil kollara bakabilirsiniz. Şahsen ben kullanıyorum, forza da oynuyorum, hassasiyeti falan çok iyi. 400 liraya almıştım 1 seneden fazla oldu galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,826
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri